Blizzard, Overwatch 2’de yaşanan sorunların ardından oyunculara ücretsiz 3 hediye vereceğini duyurdu. Oyuna etkinlik boyunca giriş yapan tüm kullanıcılar hediyeleri alabilecek.

Blizzard, Overwatch 2 için büyük beklentilere sahip olsa da oyunun çıkış gününde yaşananlar hem şirket hem de oyuncular için hayal kırıklığı yaratmıştı. Konuyla ilgili detayları sizlere Blizzard, Overwatch 2 için özür diledi haberinde paylaşmıştık. Şu anda oyuna erişimde ve oynamada bir sorun olmasa da Blizzard, Overwatch 2 oyuncularının gönlünü almak ve oyundaki etkinliği arttırmak adına yeni bir duyuru yaptı.

Overwatch 2’de skin nasıl alınır?

Overwatch 2’de çift XP kazanma etkinliği başlıyor

Bu hafta sonunu kapsayacak etkinlik “Double Match XP” adını taşıyor. Oyuncuların hızlı şekilde puan toplamasını ve level atlamasını sağlayacak etkinlikte üstelik özel oyun içi eşyalar da hediye edilecek. Bu etkinliğin yanı sıra 25 Ekim’den 1. sezonun sonuna kadarki sürede oyuna giriş yapan oyuncular, Lanetli Kaptan Orakçı Efsanevi görünümü ve Sağlık Paketi Silah Tılsımı alacak. Oyuna giriş yapılmasıyla birlikte oyun eşyaları otomatik olarak oyunculara gönderilecek.

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/1579952100913860608

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir