Instagram, Facebook ve WhatsApp’ın çatı şirketi Meta’nın kurucusu olarak adından söz ettiren Mark Zuckerberg, NFT’ler ile ilgili yeni açıklamalar yaptı. Ünlü CEO, dijital koleksiyonların Instagram’a geleceği bilgisini de doğruladı. 

Pixel 7 serisi beklenenden erken gelebilir

Günümüzde önemli bir noktada yer almayı başaran NFT’ler pek çok farklı platforma entegre olmaya devam ediyor. SXSW etkinliğinde yeni açıklamalar yapan Meta CEO’su Mark Zuckerberg, dijital koleksiyonların kısa bir süre içerisinde Instagram’a ekleneceğini dile getirdi.

13 4

Yakında Instagram’da NFT’ler olabilir

NFT sisteminin sosyal medya platformu içerisinde kendine nasıl bir yer bulacağı konusunda herhangi bir bilgi aktarmayan Zuckerberg, kullanıcıların halihazırda bulunan NFT’lerini gösterebileceklerini ve potansiyel olarak yeni eklemeler de yapabileceklerini dile getirdi. Bunun yanı sıra yeni sisteminde gelecek aylar içerisinde kullanıma sunulması beklenirken aynı zamanda kullanıcılara NFT’ler üzerinden gelir elde etme imkanına sahip olabilecekler. Zuckerberg tarafından yapılan açıklamaları ile beraber dev sosyal medya platformuna yeni özelliğin ekleneceği kesinlik kazandı demek mümkündür. Öyle ki geçtiğimiz haftalar içerisinde şirketin teknolojiyi aktif olarak araştırdığı iddiaları gündemde yer almıştı ancak kesin açıklamalar yapılmamıştı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir