NEW STATE Mobile için bugün yapılan resmi açıklamada, oyuna Assassin’s Creed öğelerinin ekleneceği belirtildi. Güncelleme resmi olarak duyuruldu.

Krafton tarafından yapılan yeni açıklamada, NEW STATE Mobile Ağustos güncellemesine gelen yenilikler aktarıldı. Açıklamada Ubisoft ile iş birliği yapıldığını aktaran şirket, NEW STATE Mobile’de oyuncuların Assassin’s Creed eşyalarını kullanabileceği ve Assassin’s Creed ödülleri alabileceğini söyledi.

PUBG: Mobile mi PUBG: New State mi daha iyi?

NEW STATE Mobile ve Assassin’s Creed iş birliği neler sunuyor?

22 Eylül’e kadar devam edecek yeni güncellemede, oyunculara Assassin’s Creed serisinin popüler karakterleri Ezio Auditore da Firenze ve Shay Patrick Cormac kostümlerini kullanma imkanı sağlanıyor. Üstelik oyun temalı 30’u aşkın kostüm, silahlar için özel kaplamalar ve eşyalar da oyunda yer alacak.

Güncellemedeki bir diğer yenilik ise NEW STATE Labs. Oyuncular test etmeye başlayacağı bu özel bölümde Akinta: Bounty Royale modunu test edecek. 36 oyuncu ile oynanabilecek maçlara sadece davetiye biletine sahip olanlar ya da davet alanlar katılabilecek.

Android için PUBG: New State indir

Güncelleme ile oyuna keskin nişancı tüfeği olarak tanımlanan Lynx AMR de eklendi. 50 BMG teçhizatı kullanan tüfek oyun içindeki bakım paketlerinde yer alıyor. Açıklamalara göre yeni silah, keskin nişancı tüfekleri arasında en yüksek hasarı veren silah. Ancak silahın kullanımında tasarruflu olunması gerekiyor. Zira sadece ön yüklü olarak 10 mermiyle gelen tüfek, 10 mermi tükendikten sonra kullanılamıyor. Oyuncular sadece silah dürbünü için silahı kullanmaya devam edebilecek.

new state mobile ve assassins creed hayranlarina mujde

Survivor Pass Vol. 10 ise güncellemede dikkat çeken son yenilik. Oyuncular, oyunda ilerleme kaydettikçe özel hediyelere ve eşyalara yeni pass sistemi ile sahip olabilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir