New State Mobile, Mart Güncellemesi şimdi yayında ve McLAREN’in otomobil işbirliğini duyurdu. İşte tüm detaylarıyla yeni Mart güncellemesi.

New State Mobile, Mart güncellemesi şimdi yayında ve McLaren otomobiliyle işbirliğini duyuruyor. Güncelleme Android ve iOS’ta mevcut ve yeni bir Survivor Pass, yenilenmiş bir Erangel kartı, yeni bir silah, silah özelleştirme seçenekleri ve daha fazlasını içeriyor.

New State Mobile ve McLaren Automotive ortaklığı

Şirket bugün New State Mobile’a yönelik Mart güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Bu güncelleme aynı zamanda McLaren Automotive ile ortaklığını da beraberinde getiriyor. Mart güncellemesi ayrıca yeni bir Survivor Pass, yenilenmiş bir Erangel haritası, yeni bir MG3 silahı ve Vector ve Mini-14 için ek silah özelleştirme yuvaları sunuyor.

New State Mobile ile süper otomobil üreticisi McLaren Automotive arasındaki ortaklık, daha hafif, daha güçlü ve en yüksek düzeyde sürücü katılımı sunan 765LT’yi oyuna getiriyor. 765LT, McLaren’in “Longtail” serisinin en yenisi ve şimdiye kadarki en gelişmiş ve çekici LT McLaren’dır. Oyuncular artık Troi ve Erangel’e kaydolabilir ve tüm zamanların en güçlü LT’sini deneyimleyebilir veya McLaren 765LT’nin sandıklı aracılığıyla araca özel bir görünüm ekleyebilir.

765LT beş farklı renk seçeneğiyle sunuluyor: McLaren Turuncu, Armatür Yeşili, Günbatımı Turuncusu, Şimşek Mavisi ve New State Mobile Mart güncellemesi ile oyuna dahil edilen diğer önemli özelliklerin tam listesi aşağıda bulunabilirsiniz;

New State Mobile güncellemesi

Survivor Pass Vol. 5: Mart Güncellemesi, NEW STATE MOBILE’a gelen Project Justice’ten Cynthia Strong’un olduğu yeni bir Survivor Pass’ı tanıtıyor. Oyuncular tüm hikaye görevlerini tamamlayarak Cynthia Strong’un kostümlerini ve karakter görünümünü kazanabilirler. Premium Pass yükseltmesini seçen oyuncular ayrıca Cynthia Strong’un Shadow Assassin kostümünü edinecekler.

Erangel Düzenlemeleri: Erangel, Erangel’in kuzey adasının güneybatı bölgesine odaklanan bir güncelleme aldı. Avanpost, haritada yeni bir konum olarak gelirken, taş ocağına bir fabrika ve Feribot İskelesi’ne yeni bir loot yeri eklendi. Bu eklemeler, Erangel’e giriş yapan oyunculara yeni bir loot ve savaş deneyimi vaat edecek.

Yeni Silah – MG3: MG3, 7,62 mm cephane kullanan ve rakip oyuncuları tamamen yenebilecek 75 mermi kapasiteli bir şarjöre sahip, tam otomatik bir LMG’dir. Silahın iki atış hızı bulunmaktadır – 660 RPM ve 990 RPM, varsayılan atış hızı 990 RPM olarak ayarlanmıştır ve 990 RPM ayarındaki herhangi bir silaha göre en fazla DPS’yi verir. Bu yeni silah, her haritada bulunan yardım paketlerinde ortaya çıkacak ve Troi – Chester’daki polis karakolunda bulunan silah kutusunda ortaya çıkması da mümkün.

Yeni Silah Özelleştirmeleri: Mart güncellemesi ile Vector ve Mini-14 silahları artık silah özelleştirmelerini ve süresini daha da geliştirmek için ikinci bir özelleştirme yuvasına sahipler. Vector, silahın yeniden yükleme hızını önemli ölçüde azaltma pahasına 45 mermi tutabilen bir tambur şarjör donanabilir. Mini-14’te artık stabiliteyi, geri tepme kontrolünü güçlendirecek ve ADS hızını azaltacak taktiksel stok eklentileri için açık bir stok yuvası var.

Mevsim Aktiviteleri: Yeni güncellemeyle beraber yeni sezonu ve baharın başlangıcını kutlamak için kiraz çiçeği temalı bir lobi ve çeşitli etkinlikler tanıtılacak. Oyuncular, kiraz çiçeği silahı ve kiraz çiçeği profil çerçevesi gibi çeşitli bahar şenliği ödüllerini edinmek için etkinliklere girebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir