2018 yılında e-ticaret girişimi ve masaüstü yazılımlara yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için kurulan NetKasam, IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Anonim Şirketi tarafından 3.2 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. KOBİ’lerin dijital dönüşümlerine önderlik etmek için çözümler geliştiren şirket yeni yatırımla büyüme planları gerçekleştiriyor.

NetKasam Yeni Çözümler Geliştiriyor

Fatih Duygu tarafından E-ticaret işletmelerinin maliyetini azaltarak çözümler sunan NetKasam, halihazırda e-ticaret ve pazar yeri entegrasyonları, online muhasebe, kredi kartı ve kapıda ödeme ile satış ve online tahsilat sistemi gibi bir çok özellik sunuyor. 

NetKasam’ın Kurucu ve CEO’su Fatih Duygu, aldıkları bu yatırım ile şirketin büyüme planlarını hızlandıracağını belirtti ve ardından: “Yeni yatırım ile birlikte, NetKasam’ın Türkiye’de ve dünya genelinde daha fazla işletmeye ulaşması için yapabileceğimiz çok şey var. Yatırımcımızın tecrübeleri ve fikirleri, NetKasam’ın hizmetlerinin geliştirilmesine ve müşterilerimize daha fazla değer sağlamamıza yardımcı olacak” ifadelerinde bulundu.

IQ Money’den Tam Destek

NetKasam’a yaptığı yatırım ile öne çıkan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duran açıklamalarında NetKasam’ın e-ticaret alanında sunduğu imkanların şirketi etkilediğinden bahsetti. Bu yatırımın NetKasam’ın ürün ve hizmetlerinde gelişme sağlaması ve dünya pazarında global bir marka olma yolunda ilerleme gerçekleştirmesi için fırsat olduğunu belirtti.

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak eğitimi aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir