Netflix, oyunların ardından yeni bir özellik için harekete geçti. Şirket bu kez de Kids Clips özelliğini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 

Dünyanın en popüler video akış platformları arasında yer alan Netflix, yeni özellikler  üzerine hızla çalışmalara devam ediyor. Son olarak ise sürpriz bir şekilde oyunlarından söz eden şirket, bu kez de yine çocuk ve gençleri kapsayan farklı bir yenilgiden söz etti. Amerika merkezli şirket, tıpkı YouTube Shorts’a benzer yeni bir özellikten söz etti. Bu özellik ‘Kids Clips’ olarak adlandırılıyor ve kısa videolar sunmak için geliyor. 

Netflix, Kids Clips ile kısa videolar sunuyor

11 7

Netflix’in yeni Kids Clips özelliği, tüketicilerin daha fazla video görmesine imkan tanıyacak. Şirket bu yenilik ile beraber, mevcut çocuk şovları ve filmler kitaplığından kısa videolar gönderme imkanına sahip olacaklar. Aynı zamanda söz konusu bu özelliğin daha fazla video görmesine de imkan tanınacak. Şirket bu yenilik ile beraber, mevcut çocuk şovları ve filmler kitaplığından kısa videolar gösterebilecekler. Aynı zamanda Netflix, bu klipleri mevcut ve gelecek videolar anlamında her gün güncelleyecek ve yenilecek. iOS uygulamasında ortaya çıkan Kids Clips, kısa videoların içinde olduğu bir test ismiyle ortaya çıktı. 

Bu yenilik ile beraber kullanıcılara en popüler dizi ve filmler sunulacak. İzlemek istediğiniz yapımları bulmak artık daha kolay olacak. Şu an için test aşamasında olan Kids Clips, özellik tarafında Fast Laughs ile benzerlik gösterecek. Fakat burada videolar dikey yerine sadece yatay ve tam ekran şeklinde izlenebilecek. Bir diğer açıdan ise Netflix, ilk etapta çocuklara sadece 10 ila 20 kısa videolar sunacak. Elbette ki bu da çocukların görme yetilerini korumak için sınırlı bir şekilde sunulacak. Netflix’in söz konusu bu özelliği, bu hafta; Amerika Birleşik Devletleri, Latin Amerika, İspanyolca konuşulan ülkeler, Kanada, Avustralya ve İrlanda gibi pazarlarda kullanıcıların beğenisine sunacak. Kids Clips özelliğinin ülkemiz için ne zaman sunulacağı ise şu an için bilinmiyor. Kids Clips özelliği ile çocuklar için daha faydalı bir alan sunuluyor. Kullanımı itibariyle hem kolay hem de işlevsel olarak değerlendiriliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir