Netflix, en azından büyük ve başarılı olduklarında, filmleri için izlenme sayılarını açıklama eğilimini sürdürüyor. Flama , Deadline’a kadar tam olarak yayınladığı en çok izlenen 10 orijinal film listesine en son eklenen Army of the Dead’in olduğunu açıkladı .

Bu, Netflix’in en büyük filmlerinin numaralarını üst üste yayınladığı ikinci yıl ve geçen yılın Temmuz ayında listeyi gördüğümüzden bu yana epeyce değişiklik olduğu ortaya çıktı . Geçen yıl listeye giren filmler arasında The Old Guard , Enola Holmes , Project Power ve Zack Snyder’ın geçen hafta vizyona giren zombi filmi Army of the Dead ile berabere kalan The Midnight Sky yer alıyor. Ne yazık ki bu, The Irishman’in artık Netflix’in tüm zamanların en çok izlenen altıncı orijinal filminde olmadığı anlamına geliyor.

Netflix, Türk Yapımlarının Dünyadaki Etkisini Gösteren Araştırma Sonucunu Paylaştı

Netflix’te en çok izlenen filmleri hakkında açıklama

Son teslim tarihi, Netflix’in bu sayıları toplamak için kullandığı yöntemi tam olarak açıklamıyor, ancak geçen yılki listeye oldukça benzer olduğu için, yayın hizmetinin, belirli bir filmi iki dakikadan fazla izleyen herkes için hâlâ bir “izlenme” sayıyor olması muhtemeldir.

Bu yılın başlarında Netflix , dev bir yaz filmi partisi de dahil olmak üzere genişleyen bir yayın takvimini ortaya çıkarmak için gökyüzünü işaret etti .

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir