2022’de bir Netflix aboneliği ne kadara mal olacak? Netflix fiyatlandırması hakkında soruları olanlar için, ücretleri ve özellikleriyle birlikte üyelik planları burada.

Netflix içerikleri haftalık olarak yayımlayabilir

2022’den itibaren Netflix aboneliğinin ne kadara mal olacağını merak eden internet kullanıcıları için bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehbere göz atarak dünya çapında oldukça popüler olan dijital yayın hizmetine abone olmak için ne kadar ödemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Dünyanın en çok kullanılan dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, yıllardır popülerliğini koruyor. İçerik kitaplığında binlerce film, dizi, belgesel ve animasyonun yer aldığı hizmeti kullanmak için belirli bir aylık ücret ödemeniz gerekiyor. Bugün milyonlarca kişinin çok sevdiği dijital yayın hizmetinin üç farklı üyelik paketi bulunuyor. Abonelik planları Temel, Standart ve Özel olarak adlandırılır. Netflix fiyatları ve avantajları da plandan plana değişir. Bu nedenle, her bir planın fiyatını ve sunduğu özellikleri aşağıda ayrıntılı olarak açıkladık.

Netflix’in güncel zamlarla aylık ücretlendirmesi

  • Temel Plan Fiyatı: 45,99 TL / Ay
  • Standart Plan Fiyatı: 69,99 TL / Ay
  • Özel Plan Fiyatı: 93,99 TL / Ay

Yukarıda da belirtildiğimiz gibi, dijital akış platformu üç farklı abonelik planı sunar ve her plan farklı fiyatlandırılır. Her abonelik, aynı anda kaç ekranda izleme imkanı gibi farklı özellikler sunar. Bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun üyelik tipini seçmelisiniz. Dijital yayın hizmeti denilince ilk akla gelen hizmetlerden biri olan Netflix özel aboneliğine abone olmak için aylık 93,99 TL ücret ödemeniz gerekiyor.

Gelin Netflix’in temel, standart ve premium abonelik planlarının sunduğu özellikler ve işlevler açısından küçük sınırlamalara göz atalım;

Temel Netflix abonelik planı, kullanıcıların içerik kitaplıklarından dizileri, filmleri, belgeselleri ve çok daha fazlasını aynı anda tek bir cihazda izlemelerine olanak tanır. Bu sayı, temel planda ikiye, özel planda ise dörde çıkıyor.

İçerik indirebileceğiniz telefon veya tablet sayısı, temel planda 1 ile sınırlıdır. Bu sayı Standart planda 2’ye kadar çıkıyor, ancak içerik indirebileceğiniz telefon veya tablet sayısı Premium planda 4’e ayarlı.

,Bu üç aboneliğin tümü için sınırsız TV şovu, film ve oyun sunar. Netflix, içeriğe erişim konusunda planlar arası kısıtlamalar getirmez, ancak izleyebileceğiniz içerikler bölgeye göre değişebilir. Örneğin, Türkiye’den yalnızca ABD’ye yönelik içeriği göremezsiniz.

Base planda ‘HD’ ve ‘Ultra HD’ izleme seçeneği bulunmazken, Standart planda sadece HD izleme seçenekleri, Özel planda ise HD ve Ultra HD izleme seçenekleri mevcuttur.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir