İçerik dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Netflix, ilerleyen zamanlarda “çok izlemeyi” sevenleri endişelerecek bir özellik üzerinde çalışıyor.

Netflix’in yeni mobil oyunları belli oldu

Netflix, uzun süredir dizi içeriğinin tüm bölümlerini aynı anda yayınlıyor. Bu sayede dizinin yeni bölümü için önümüzdeki haftayı beklemeye gerek kalmıyor. Bu yapı, izleyicilerin tüm sezonu bir kerede bitirmesini sağlıyor. Bu durumun yakında değişeceği iddia ediliyor.

Netflix’in yeni özelliği bazı kullanıcıları üzebilir

Şirket halihazırda bazı içeriğinin yeni bölümlerini haftalık olarak yayınlıyor, ancak ana içerik sezon boyunca gelmeye devam ediyor. Değişmek istediğine inanan Netflix, bu konuda Disney ve HBO’nun izinden gidiyor gibi görünüyor. Bunun doğru olduğu ortaya çıkarsa, bazılarını memnun edecek ve bazılarını rahatsız edecektir. Bu bazılarını üzecek çünkü her yeni bölüm bir hafta beklemek zorunda. Bu süreç kimilerini mutlu edecektir çünkü zamanı kısıtlı ve sezonluk bir şovu başından sonuna kadar izleyemeyen kişiler spoiler vermekten kaçınacaktır. Bu derlemede yenilen spoilerlar 1. bölüme kadar uzanmaktadır ve bazı cahiller yüzünden dizi finalinden önceden haberdar edilmeyecektir.

Netflix kısa süre önce reklam destekli bir abonelik planı yayınladı. Bu merak uyandıran yeni abonelik paketinin Kasım ayında resmi olarak sunulacağı ortaya çıktı. Netflix’in ön plana bir promosyon paketi getirmek istediği ve bunun arkasında Aralık ayında Disney için piyasaya sürülecek reklam destekli bir paket olduğu bildiriliyor. Şirket ayrıca paket için çok fazla işe alım yapıyor. Örneğin geçtiğimiz ay büyük işten çıkarmalar yaşayan Snap’in (Snapchat’ın ana şirketi) reklamcılıktaki en önemli isimleri Jeremy Gorman ve Peter Naylor, Netflix’e taşındı. Bu paket zaten fiyat konusunda biraz ses getirdi. Verilere göre, beklenen paket “aşağıda” ayda 7 ila 9 dolara mal olacak.

iOS için Netflix indir

Android için Netflix indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir