Android telefonunuzdan Netflix uygulamasını kullanıyorsanız, içerikler ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve özellikle IMDb puanlarını görüntülemek için küçük ayarlar yapabilirsiniz. Özellikle IMDb puanını önemseyen ve daha kaliteli yapımlara ulaşmak isteyen kişiler için önemli bir veri sunan IMDb puanını çok küçük ve kolay işlemler sonrasında uygulama üzerinde göstermeye başlayarak bu doğrultuda çevrimiçi izlemelerinizi yönlendirebilirsiniz. 

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri 

Android Netflix uygulamasında IMDb puanlarını nasıl görülür?

Flutter adı verilen uygulama ile gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan bu uygulama aktif edildikten sonra kullanıma hazır hale geliyor. Kurulum aşamaları için ise aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor.

İlk olarak uygulama mağazası üzerinden uygulamayı cihazınıza yükleyin ve kurulum işlemlerinin tamamlanmasını bekleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra uygulamayı açın ve ardından aşağıdaki yolu takip edin

Open Accessibility Settings> Flutter Movie Ratings

2019 02 05 21 06 23 1549389992

Uygulamada bu bölüme ulaştıktan sonra bu seçeneği etkin hale getirin ve daha sonra uygulama ara yüzüne geçiş yapın. Ardından yine aşağıdaki adımları takip edin.

2019 02 05 21 06 28 1549390000

Configure Settings> Manage supported apps

Bu bölüme ulaştığınızda uygulama tarafından desteklenen diğer uygulamalar listelenecektir. Netflix kullanıcıları bu bölümde Netflix’i seçerek IMDb puanlarının uygulama üzerinde görüntülenmesini sağlayabilir. Uygulama açıklamaları kısmından sürekli güncellenen desteklenen uygulamalar bölümünü kontrol ederek diğer çevrimiçi izleme platformlarında da benzer şekilde destek alabilirsiniz. 

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir