Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri - Haberler - indir.com

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 16:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Netflix ile birlikte başlayan yeni çevrimiçi izleme dönemi, kişilerin dizi ve film izleme alışkanlıklarını da değiştirdi. İşte Netflix’teki keyfinizi arttıracak 7 öneri.

  1. Netflix Roulette

Özellikle ne izleyeceği konusunda kararsız kalanlar için büyük bir yardım sağlayan Netflix Roulette, sizden bazı kriterler alarak buna göre rasgele içerikler sunuyor. Bu bakımdan başlangıç aşamasındaki dizi, film gibi seçimleri yaparak yeni bir yapım izlemeye başlayabilirsiniz. Online site üzerinden kolayca ulaşarak rulet aracını hemen deneyebilirsiniz. 

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladıNetflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı

  1. Reddit yardımı

Ne izleyeceğine karar veremeyenler için bir diğer seçenek ise Reddit. NetflixBestOf başlığı altında sunulan öneriler, yorumlar ve değerlendirmeler izleyecek yeni bir şeyler bulma noktasında size destek sağlayacak durumda.

  1. Netflix klavye kısayolları

Bilgisayarda Netflix izleyenlerdenseniz, kısa yollar keyfinizi daha da hızlandıracak. Diğer pek çok site ve playerda desteklenen kısayolları Netflix’te de kullanabilirsiniz. Önemi kısayollar ise şöyle;

F: Tam ekran

ESC: Tam ekrandan çıkış

M: Ses kısma

Space/Enter: Filmi/diziyi durdurma

Sağ-Sol Yön tuşları: ileri sahnelere geçiş yapma

Aşağı-Yukarı Yön tuşları: Ses seviyesini ayarlama

  1. Keyfinize özel yürütme ayarları

Hesap ayarları içerisinde bulunan yürütme ayarları bölümünden film ve dizileri nasıl izleyeceğinizi daha da kişiselleştirebilirsiniz. Bu bölümde kalite seçeneği, sonraki bölümü otomatik olarak oynatma gibi pek çok ayarı bulabilirsiniz.

  1. Netflix altyazıları kişiselleştirme

Eğer altyazılı film izlemeyi seviyorsanız ve altyazıların mevcut tasarımından hoşnut değilseniz, bunları değiştirebilirsiniz. Değişiklik yapmak için yine hesap ayarları bölümünde yer alan altyazı görünümü bölümüne göz atmanız yeterli. Buradaki seçeneklerle altyazıları farklı bir tasarım ile ekranda gösterebilirsiniz.

  1. Netflix geceleri

Netflix Party adlı Chrome eklentisi ile birlikte arkadaşlarınızla online olarak, farklı konumlarda dahi olsanız Netflix geceleri yapabilirsiniz. Buradaki önemli nokta ise herkesin eş zamanlı olarak aynı Netflix yapımını izlemesi.

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı

  1. Google Asistan ya da Apple Siri’yi kullanma

Netflix’i kullanma konusunda Google Asistan ya da Siri de gerekli yardımı sunacak durumda. Böylece sadece izle gibi temel komutlarını kullanarak hemen ilgili dizi ya da filmi açabilirsiniz. 

Netflix'ten 4K video nasıl izlenir?


İlgili uygulamalar
Facebook Spotify ve Netflix'le kullanıcıların mesajlarını paylaştıFacebook Spotify ve Netflix'le kullanıcıların mesajlarını paylaştı
Netflix'in Ocak Ayında Yayınlayacağı Film ve DizilerNetflix'in Ocak Ayında Yayınlayacağı Film ve Diziler

PAYLAŞ