Netflix’in, Türkiye abone sayısı oldukça merak edilen bir konudur. Variety tarafından Netflix Türkiye güncel abone sayısı açıklandı. Netflix Türkiye, güncel abone sayısı 2020 yılında 1,7 milyonun üzerine çıkmıştı. Variety internet sitesine bilgi veren firmaya göre platform, Türkiye’de güncel olarak 3,5 milyon abone sayısını geride bırakmış durumdadır. 

4 1

Türkiye’de en çok abone sayısına sahip olan platformlar arasında yer alan Netflix, 2022 bitmeden 4 milyon abone seviyesine kadar çıkabilir. Fakat bu seviye herhangi bir zaman gerçek olmayabilir. Çünkü Netflix artık Türkiye pazarında tek değil. Yerli içerik platformları yanında Amazon Prime Video da Türkiye’de bulunuyor. Aynı zamanda gelecek aylar içerisinde Disney+ ve HBO Max de Türkiye’ye resmi olarak yerini alıyor. Netflix’in Disney+ ve HBO Max sonrasında ise abone kaydetme ivmesine girmesi de beklentiler dahilindedir. Netflix, nisan ayı içerisinde kullanıcılarının karşısına pek çok yeni dizi, film ve yeni sezon çıkaracak. Konuyla ilgili olarak yapılan son paylaşıma göre 20 Nisan tarihinde platforma yerli dizi olarak Yakamoz S-245 gelecek. 7 Nisan tarihinde Uzaya Dönüş belgeseli çıkacak, 8 Nisan tarihinde Elite dizisi için 5. sezon gelecek. Bu tarihlerde aynı zamanda Metalciyiz Biz filmi de izlenebilir halde olacak. 15 Nisan tarihinde platforma Yaşamak İçin Oyna filmi de eklenecek, aynı tarihte Bir Skandalın Anatomisi dizisi de Netflix içerisinde yer almaya başlayacak. 

Epic Games toplamda 370 TL değerindeki 2 oyunu ücretsiz sunuyor

Bekleyenler için 19 Nisan tarihinde Pacific Rim: The Black dizisi platformda yer alacak, 20 Nisan tarihinde ise Russian Doll 2. sezon gelecek. 27 Nisan tarihinde platformda Marilyn Monroe: Kasetlerdeli Sıralar yerini alacak, 28 Nisan tarihinde çocuk ve aile odaklı Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri izlenebilir durumda olacak. 29 Nisan tarihinde ise içerikler arasına Ozark dizisinin 4. sezon 2. bölümünü ekleyecek olan firma, aynı tarihte Grace and Frankie için 7. sezon son bölümleri de izleyicilerin karşısına getirecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir