Epic Games toplam 370 TL değerinde olan iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bir hafta sürecek olan fırsatla ilgili detaylar haberimizde.

Steam rakibi Epic Games, her hafta kullanıcılara ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Bunu daha fazla kullanıcı çekmek için yapan şirket, bu hafta 370 TL değerindeki oyunu hediye ediyor.

Epic Games, çevrim içi müzik platformu Bandamp’i satın alma kararı aldı

Oynaması ücretsiz kampanyasıyla son yıllarda hızla ivme kazanan Epic Games bu haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı. Peki bu haftanın iki şanslı oyunu hangisi?

Epic Games tarafından dağıtılan ücretsiz oyunlar nelerdir?

İlk dağıtılan ücretsiz oyun Total War: WARHAMMER, ikincisi ise City of Brass. Total War serisi düşünüldüğünde 2000’li yıllara kadar uzanıyor. Ama Warhammer oyunları o kadar eski değil. 2016 yılında çıkan ilk oyun olan Total War: WARHAMMER, günümüzde pek de ucuz olmayan bir fiyat seviyesine sahip.

İkinci oyun olan City of Brass, Uppercut Games tarafından 2018 yılında yayınlanan bir oyundur. PC’ye ek olarak, konsollarda da oynanabiliyor. Ancak Warhammer sadece bir bilgisayar oyunu olarak mevcut.

Total War: WARHAMMER sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi:Windows 7 64 bit
İşlemci:Intel Core 2 Duo @3.00 GHz
Bellek:3 GB RAM
Ekran Kartı:AMD Radeon HD 5770 1 GB / NVIDIA GTS 450 1 GB / Intel HD 4000 (azami 720p çözünürlük için gerekli bileşendir
DirectX11
Depolama35 GB boş disk alanı

City of Brass sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi:Windows 7 64 bit
İşlemci:Dual Core @ 2.4GHz
Bellek:4 GB RAM
Ekran Kartı:GeForce GTX 550 veya muadili olacak bir ekran kartı
DirectX11
Depolama4 GB boş disk alanı

Total War: WARHAMMER ne kadar?

Oyunun PC tarafında satış fiyatı 345 TL. Epic Games aracılığıyla bir hafta içinde hesabınıza ekleyin ve istediğiniz oyunları hiçbir ek ücret ödemeden oynamaya devam edebilirsiniz.

City of Brass ne kadar?

Normal şartlarda 32 TL olan City of Brass, 1 hafta süreyle tamamen ücretsiz olarak hesaplara eklenebiliyor. Hesabınıza eklendikten sonra tüm oyunu zaman sınırı olmadan istediğiniz gibi oynayabileceksiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir