Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına ani bir kararla yüksek bir zam yaptı. Yılın ilk zammı da ücretlerle beraber beklenmedik şekilde arttı.

Netflix Türkiye iki yıl öncesine kadar Temel plan ödemesinii 26,99 TL, Standart plan için 40,99 TL, Özel plan içinse 54,99 TL fiyat biçmişti. Daha sonra bu fiyatlara yükselmeye gidildi. Temel plan 37,99 TL, Standart plan 57,99 TL, Özel planı ise 77,99 TL olarak belirlemişti . Firma burada durmamayı tercih etti. Yine aynı sene itibarıyla fiyatlarda hatırı sayılır bir artış daha yapmıştı. O zaman Temel plan 45,99 TL, Standart plan 69,99 TL, Özel plan ise tam 93,99 TL ödeme ile alınabiliyordu. Daha sonra hepsinin üstüne ek bir artış daha yapılmıştı. O zaman Temel plan için aylık 63,99 TL, Standart plan için aylık 97,99 TL, Özel plan ise aylık olarak 130,99 TL seviyesine çıkarılmıştı. En son yapılan güncelleme sonrasında ise Temel plan aylık 99,99 TL, Standart plan 149,99 TL, Özel plan ise tam olarak 199,99 TL olarak duyuruldu. Bugün duyurulan senenin ilk zammı kapsamında ise Temel plan aylık 119,99 TL, Standart plan 176,99 TL, Özel plan ise tam 229,99 TL gibi ağız uçuklatan bir fiyata büründü.

Türkiye’de son günlerde başka bazı servisler de artışa gitti, örnek vermek gerekirse S Sport Plus fiyatına zam yapmaktan geri durmadı. Bu üzücü ancak çok da şaşırtıcı olmayan zam hakkında firmadan gönderilen açıklamalarda şunlar dile gelmişti: “Sevgili S Sport Plus’lı, 2018 yılından beri siz sporseverlerin spor izleme alışkanlıklarına değer katarak, dünya sporunun önde gelen yıldızlarının ilham verici öykülerini, dünyanın en iyi lig ve şampiyonalarını, her ay 800 saatten fazla canlı yayın ile sizlerin beğenisine sunuyoruz. 2024 yılında da S Sport Plus’ta izleme deneyiminizi zenginleştirmek için kanal ve içerik çeşitliliğimizi arttırarak çalışmaya devam edeceğiz. Son dönemde maliyet yapısındaki değişkenlikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle, paket fiyatlarımızda güncellemeye gitmemiz gerekti.

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına zam yaptı!
Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına zam yaptı!

Hali hazırda kullanmakta olduğunuz S SportPlus aylık paketinizin kullanım süresi sona erdikten sonra, 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile yapılacak yenileme işlemlerinde güncel aylık paket satış fiyatı 99,99 TL (KDV dahil) üzerinden devamı sağlanacaktır. S Sport Plus Aylık Paketinizi sonraki dönemler için yenilemek istemiyorsanız, üyelik ve ayarlarınızı yönettiğiniz “Üyelik Bilgileri” menüsünden üyelik paketinizi yönetebilirsiniz. Plus’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, spora olan tutkumuzu daha uzun yıllar birlikte yaşayabilmeyi dileriz. Plus’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, spora olan tutkumuzu daha uzun yıllar birlikte yaşayabilmeyi dileriz. Keyifli seyirler…”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir