Netflix Party nedir ve nasıl yapılır, birçok insanın sahip olduğu en yaygın sorulardan biridir. Sık sorulan soruları bu yazımızda sizler için cevaplayacağız.

Netflix kendi Android TV Box modelini tanıtabilir

Netflix Party nedir, nasıl çalışır? Bu soruların cevabı, özellikle popüler dijital yayın hizmetlerini kullanan çoğu insan için önemlidir. Hazırladığımız yazımızda birçok Netflix kullanıcısının merak ettiği sorulara cevap vereceğiz. Yıllar önce yayın hayatına başlayan Netflix Dijital Yayın Kütüphanesi’nde çok sayıda dizi, film, belgesel, animasyon, anime ve televizyon programı bulunuyor. En sevdiğiniz dijital akış hizmetiyle, istediğiniz içeriği istediğiniz zaman kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Bazı insanlar sadece film ve dizi izlemeyi tercih ederken, bazı insanlar arkadaşları veya ailesi ile bir şeyler izlemeyi sever. Arkadaşlarınız veya aileniz her zaman yanınızda olmayabilir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte olmadığınız bir şeyi görmek artık mümkün mü?

Netflix Party nedir?

Netflix Partisi (takma adı Teleparty) size yan yana olmadan arkadaşlarınız veya ailenizle bir şeyler izleme imkanı sunuyor. Unutulmamalıdır ki, Google Chrome’un bir uzantısı olarak sunulan hizmetin arkasında Netflix yoktur. Bu nedenle Netflix, eklentiyi resmi olarak sunmuyor.

Kullanımı oldukça kolay olan hizmet, diğer kullanıcılar tarafından seçilen içerikleri otomatik olarak senkronize ediyor. Bu şekilde, bölümü aileniz veya arkadaşlarınızla aynı anda izlemeye başlayabilirsiniz.

Eğer bırakırsanız, konu tüm kullanıcılar tarafından aynı anda durdurulacaktır. Bir başlatma işlemi kullanılıyorsa, oturum aynı anda başlar. Bu nedenle, açık oturum tüm kullanıcılar için aynı anda sona erer.

Dünya çapında popüler bir hizmet olan Teleparty, diğer kullanıcılarla gerçek zamanlı olarak sohbet etme özelliğine de sahiptir. Bu sayede bir film veya dizi hakkındaki düşüncelerinizi anında başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Netflix Party nasıl yapılır?

  • Teleparty
  • Watch2Gether
  • Kast
  • Gaze
  • Google Hangouts
  • Kik
  • Telegram veya WhatsApp

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir