Netflix, ortaya çıktığı üzere içerik kalitesini artırmak adına izleyicilerden yardım almaya devam ediyor. Bunun için ABD merkezli özel program üzerin çalışmalarına devam ediyor. Netflix, son dönemler içerisinde çıkardığı içerikler ile pek de iyi yorumlar almıyor. Daha fazla içerik çıkarmak için kaliteden ciddi anlamda ödün verdiği düşünülen firma, ortaya çıktığı üzere bunu değiştirmek için ABD merkezli bir grup üzerinden öncü olarak izleme yapıyor. 

Belirlenen grup, platforma eklenecek olan film ile dizileri çıkmadan önce izliyor ve firmaya içerik ile ilgili olarak olumlu ya da olumsuz bir şekilde geri bildirim yapıyor. Burada normalde 6 ay sonra çıkacak içeriklerin dahi gösterildiği de elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu uzun vadeli gösterimin arkasında gelen geri bildirimlere göre içerik üzerinden değişim yapılması bilgisi bulunuyor. Firma bu çalışma için kendisine ciddi bir zaman boşluğu yaratıyor. Elde edilen kaynaklara göre firma 2021’in mayıs ayından bu yana öncü izleme süreci de devam ediyor. Netflix’in yapmış olduğu bu çalışma, kendisi için elbette ki son derece mantıklı gözüküyor. 

Bu grup ile beraber pek çok hayatının ve tepki çekebilecek olayın çıkış öncesinde ortadan kaldırılma şansı da bulunuyor. Bu anlamda ise verilen geri dönüşler 2023 içerikleri için de oldukça faydalı olabilir. Firma almış olduğu yorumlar ile beraber yeni yeni masaya konulmaya başlayan 2023 içeriklerini daha iyi hale getirebilir. Netflix’in şu an için büyük ve iyi içeriklere sahiden de oldukça ihtiyacı vardır. Netflix son dönemler içerisinde pek de iyi haberler ile gündeme gelmiyor. 2022’nin ilk üç ayı içerisinde 2021’in son üç ayına göre 200 bin abone kaybı yaşayan ve yapılan resmi açıklamalara göre abone kaybı ikinci çeyrek kısımda tam 2 milyon seviyeye kadar çıkacak olan Netflix, bu anlamda maliyeti de azaltmak istiyor. Bu anlamda atılan son adımlar ise bir işten çıkarma oldu. Firma dün ağırlıklı olarak ABD merkezli 150 çalışanı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Apex Legends Mobile çıktı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir