2022’de bir Netflix aboneliği ne kadara mal olur? Netflix fiyatlandırması hakkında soruları olanlarınız için üyelik planlarını, ücretlerini ve özelliklerini listeledik.

Netflix üyelik ücreti, 2022’den itibaren ne kadar?

Dünyanın en yaygın kullanılan dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, abonelik ücretlerinin fiyatı konusunda yeni bir karar aldı. içerik kütüphanesinde binlerce film, dizi, belgesel ve animasyona ev sahipliği yapan dijital yayın hizmetinin şu anda üç farklı üyelik planı bulunuyor. Bu üyelik planları temel, standart ve özel abonelik planlarıdır.

Netflix’ten çocuklara yönelik Netflix Kids geliyor

Netflix fiyatlandırması ve avantajları plandan plana değişir. Bu nedenle her bir planın fiyatı ve sunduğu özellikler aşağıda detaylı olarak anlatılmıştır.

Netflix’in fiyatı ne kadar?

  • Temel üyelik ücreti: 26,99 TL/ay
  • Standart üye fiyatı: 40.99TL / ay
  • Aile üyesi fiyatı: 54.99 TL / ay

Netflix şu anda kullanıcılara üç farklı abonelik türü sunuyor. Temel üyelik ücreti 26,99 TL/ay, standart üyelik ücreti 40,99 TL/ay ve aile üyeliği ücreti 54,99 TL/ay’dır.

Netflix Üyelik Fiyatlandırması Hakkında Bilgi Verilmesi Daha önce de belirtildiği gibi Netflix’ten nasıl yararlanabileceğiniz plandan plana değişir.

Netflix’in temel, standart ve özel abonelik planlarının sunduğu özelliklere bir göz atın. Bunlar, tüm bütçelere üyelik sağlama hedefiyle uyumludur ve üyelik planı ayrıntıları için özellikle ilgili küçük notlar vardır. Temel bir Netflix aboneliği, kullanıcıların içerik kitaplıklarındaki TV dizilerini, filmleri, belgeselleri ve diğer içerikleri aynı anda tek bir cihazda izlemelerine olanak tanır. Bu sayı standart plan için 2, özel plan için 4’e çıkar.

Temel Plan, içerik indirebilen cep telefonu ve tablet sayısını bir ile sınırlandırır. Standart planda bu sayı 2’ye çıkarken, özel planda içerik indirebilen cep telefonu ve tablet sayısı 4’e sabitleniyor. Her üç plan da sınırsız TV şovu, film ve oyun sunar. Netflix, planlar arasında içerik erişimine kısıtlama getirmez, ancak görüntüleyebileceğiniz içerik bölgeye göre değişebilir. Örneğin, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Türkçe içerikleri izleyemezsiniz.

Temel planında “HD” ve “Ultra HD” görüntü seçenekleri bulunmamakla birlikte, standart planda yalnızca HD görüntüler, özel planda ise hem HD hem de Ultra HD görüntü seçenekleri sunuluyor.

Netflix üyelik ücretlerine ve özelliklerine kısa bir genel bakış sunan bir tablo oluşturduk. Yukarıdaki noktaların bir özeti bu tabloda bulunabilir.

Netflix üyelik ücretleri ve özellikleri

 Temel ÜyelikStandart ÜyelikAile Üyeliği
Fiyat 26,99 TL40,99 TL54,99 TL
Aynı Anda Kaç Ekranda İzlenebilir?124
Dizi, Film ve OyunSınırsızSınırsızSınırsız
Herhangi Yerden İzleyebilmeMevcutMevcutMevcut
HD İzleme DesteğiYokMevcutMevcut
 Ultra HD İzleme DesteğiYokYokMevcut

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir