Bu, Netflix’in tek bir abonelikle birden fazla abonelik seçeneği kaldırılacağı zaman netleşti. İşte tüm detaylar!

Netflix Türkiye kullanıcılarını çok kızdıracak

Daha önce hızla azalan şifre paylaşımını üyeleri için suçlayan Netflix, bunu önlemek için bir çözüm bulacağını söyledi. Şifreleri paylaşmak için ekstra ücretli aboneliği ilk kez test eden platform, o zamandan beri bu konuda sessiz kaldı. Yeni bilgiler, Netflix’in artık tarihin tozlu sayfalarına şifre paylaşımını koyacağını gösteriyor.

Özellikle ülkemizde daha kaliteli abonelik seçeneklerinin maliyeti, kullanıcıları mevcut ekonomide birden fazla kişi için hesap kullanma noktasına itmiştir. Elbette benzer bir durum tüm dünya için geçerli ve Netflix bu durumdan çokça şikayet ediyor. Netflix’in üzerinde çalıştığı bireysel aboneliklerle “Ek Üyeler Ekle” seçeneği, dünya çapında kullanım için beklenenden daha erken açıldığından test edilen bölgelerde oldukça başarılı olmuş olmalıdır.

Şifre paylaşımı Ekim’de bitiyor

İlk bilgiler, bu özelliğin 2022’nin sonuna kadar kullanılabileceğini gösteriyor. New York Times, Ekim ayında kripto para birimi paylaşımının geçmişte kalacağını iddia ediyor. Ayrıca, reklam aboneliklerinin aynı dönemde ortaya çıkması ve uygun fiyatlı ancak reklamı yapılan içerik sunması bekleniyor.

Tüm bu değişikliklerin Netflix’in kayıplarını karşılayıp karşılamadığı belirsiz, ancak sanılanın aksine Disney Plus gibi rakip platformlar yeni pazarlar açmaya devam ettikçe işler Netflix için çok daha kötüye gidebilir. Peki sizler şifre paylaşımının kısıtlanmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

iOS Netflix indirmek için
Android Netflix indirmek için

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir