Netflix aboneliğimi nasıl iptal edebilirim? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız detaylı bir rehber hazırladık. İşte Netflix aboneliğinizi iptal etme adımları.

Netflix mobil oyun stüdyosu kurdu

Netflix son dönemlerde üyelik iptalini iyice kolaylaştırdı. İşlem, popüler dijital akış hizmetleri aracılığıyla yalnızca birkaç adımda tamamlanabilir. Bu makale, üyelik iptal etme işlemi tamamlamak için hangi adımları izlemeniz gerektiğini ayrıntılı olarak açıklamaktadır.

Netflix, yıllar önce duyurulmasına rağmen belgesel, dizi, film ve animasyon gibi türlerde çok sayıda içeriği barındıran kütüphanesi ile dünya çapındaki popülerliğini bu güne kadar korumada büyük bir başarı elde etti. Dijital yayın platformlarında içerik izlemek, aylık sabit bir ücret ödemeyi gerektirir. Aboneliğinizi herhangi bir nedenle iptal etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Netflix aboneliğinizi anında iptal edebilirsiniz.

Netflix üyeliğimi nasıl iptal ederim?

  • Netflix web sitesini ziyaret edin.
  • Sağ üst köşedeki “Giriş” düğmesine basın.
  • Üye bilgilerinizi giriniz.
  • “Oturum aç” düğmesine tıklayın.
  • Sağ üst köşedeki profil simgesine basın. Hesap kategorinizi kontrol edin.
  • “Üyeliği İptal Et” düğmesini tıklayın.
  • İptal’e basın.

Bir Netflix hesabının kapatılmasının istenmesinin birkaç nedeni vardır. Bu, bir Netflix üyelik ücreti artışı, platformun kitaplığındaki içeriğin kişiye çekici gelmemesi veya diğer birçok faktörü içerebilir. Sebep ne olursa olsun, aboneliğinizi iptal etmek hızlı ve kolaydır. Netflix abonelik iptal işlemi, öncelikle popüler dijital akış hizmetinin resmi web sitesini ziyaret etmenizi gerektirir. Platform web sitesine girdikten sonra, ekranın sağ üst köşesindeki “Oturum Aç” düğmesine tıklayın.

Açılan sayfada öncelikle hesabınıza kayıtlı e-posta adresini veya telefon numarasını girin. Ardından hesap şifrenizi girin. “Giriş yap” düğmesine tıklamak hizmetin ana sayfasını açar. Platform ana sayfasının sağ üst köşesindeki profil simgenize tıklayın.

İlgili adımları izleyin ve bir pencere açılacaktır. Açılan pencerede “Hesap” kategorisine tıklayın. Açılan kategoride “Üyeliği İptal Et” seçeneğini seçin ve son olarak “İptal İşlemini Tamamla” butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın.

Telefondan Netflix hesabı nasıl kapatılır?

  • Netflix uygulamasına gidin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Hesap kategorinize erişin.
  • “Üyelikler ve Ödemeler” bölümüne bakın. “Üyeliği İptal Et” düğmesini tıklayın.
  • ‘Tamamen İptal’ seçeneğini seçin.

Popüler dijital yayın platformu uygulamasından mobil cihazınızdan aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Giriş yapmadıysanız, hesabınıza giriş yapmak için lütfen üye bilgilerinizi girin. Ardından “Hesap” kategorisine gidin. “Hesap” kategorisinin altındaki “Üyelikler ve Ödemeler” bölümünü kontrol edin. Bu bölümden ‘Üyeliği İptal Et’ butonuna basın ve hemen ‘İptal Tamamla’ seçeneğini seçin.

iOS için Netflix indir

Android için Netflix indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir