Kullanıcılara sunulduğu günden itibaren büyük kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Facetune uygulamasını bilmeyen elbette ki yoktur. Yakaladığı başarı ile beraber daha sonra diğer uygulamalara da öncülük eden Facetune karşısında artık birçok alternatif vardır. Her zamankinden daha güzel selfieler elde etmek için tercih edebileceğiniz Facetune alternatifi sizin için derledik. 

Akıllı cep telefonlar son zamanlarda fotoğraf çekme kalitesi yüksek bir şekilde geliştirmeye başlandı. Bunun en büyük etkilerinden biri elbette ki sosyal medyaların hayatımızın vazgeçilemezlerinden biri olmasıdır. Sosyal medyaların gelişmesi ile beraber kullanıcılar da fotoğraf düzenlemek için kaliteli uygulama arayışına girdiler. Akıllı cep telefonlarının fotoğraf konusunda oldukça iyi düzeyde olmasına rağmen bu özellikler arasında kullanıcıların beğenmediği özellikler de mevcuttur. Bu sebeple kullanıcılar kendilerine özel bir uygulama tercih etmek konusunda kararlılar. 

iOS için Facetune indir I Android için Facetune indir

Facetune benzeri mobil uygulamalar

CreamCam

25 1572079473

İndirme sayısı 3000 + olan CreamCam fotoğraf düzenleme uygulaması LoftLab LLC stüdyosu tarafından geliştirildi. Facetune benzeri olan CreamCam adlı mobil uygulaması fotoğraflarınızı çeşitli filtreler ile kusursuz hale getirmeniz konusunda yanınızda oluyor. Android ve iOS playtformuna indirebileceğiniz  CreamCam uygulaması ile fotoğraflarınız üzerinde temel ayarlamalar yapabiliyor ve selfielerinizin pürüzsüz olmasını sağlayabiliyorsunuz. Uygulama kusursuz fotoğraflar elde etmeniz konusunda size oldukça yardımcı olacak seçenekler ile donatılmıştır. Uygulamaya yapılan son güncelleme ile beraber uygulama üzerinden videolar üzerinde de çeşitli işlemler yapmanız mümkün hale geldi.

iOS için CreamCam indir I Android için CreamCam indir

Retouch Me

İndirme sayısı: 30,000’in üzerinde olan Retouch Me fotoğraf düzenleme uygulaması Oleksandr Lozytskyi tarafından geliştirildi. Facetune uygulamasına en iyi alternatif olarak gösterilen Retouch Me uygulaması fotoğraf düzenleme konusunda eşsiz özellikler sunuyor. Uygulama sayesinde sadece yüzünüz değil aynı zamanda vücudunuz üzerinde de çeşitli değişiklikler yapmanıza yardımcı olacak. Fotoğraf düzenlemek konusunda doğallığa önem veriyorsanız sizde Retouch Me uygulamasından faydalanabilirsiniz.  

iOS için Retouch Me indir I Android için Retouch Me indir

YouCam Perfect

26 1572079456

İndirme sayısı 1,5 Milyon un üzerinde olan YouCam Perfect uygulaması da bir diğer Facetune alternatifi olan uygulamalar arasında olan uygulamalardır. YouCam Perfect uygulamasının en önemli özelliklerinden biri de hiç efor harcamadan Otomatik Güzelleştir özelliğini kullanarak fotoğraflarınız üzerinde kusursuz görünüm elde etmenizi sağlayacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda uygulama içerisinde yüz değiştirici, göz büyütücü, göz torbalarını temizleyici ve buna benzer detaylı değişiklik yapmanızı sağlayacak özelliklerde mevcuttur. YouCam Perfect uygulamasını diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise Beuty Circle adındaki sosyal topluluğudur. Bu topluluk ile beraber en son makyaj ve giyim stillerinizi paylaşabilirsiniz. 

iOS için YouCam Perfect indir I Android için YouCam Perfect indir

Perfect365

27 1572079441

Facetune alternatifi olan bir diğer düzenleme uygulamalarından biri olan Perfect365, oldukça detaylı sanal makyaj yapma özelliğine sahip bir uygulamadır. Fotoğraflarınızı güzelleştirmek için tercih edeceğiniz Perfect365 uygulaması ile detaylı ayarlamalar yapmanız mümkündür. Bununla beraber aynı zamanda yüzünüzü analiz eden bu kaliteli mobil uygulama ile düzenleme yapmak oldukça kolaydır. 

iOS için Perfect365 indir I Android için Perfect365 indir

AirBrush

28 1572079413

Geliştiriciliğini Meitu (China) Limited’in üstlendiği Air Brush uygulaması hem Android hem de iOS platformunda kullanabileceğiniz kaliteli fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin özelliklere sahip olan Air Brush uygulaması ile beraber leke silici, diş beyazlatıcı, kırışık giderici, kapatıcı ve boyut değiştirici gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda Air Brush uygulaması düzenlediğiniz tüm fotoğrafları direk olarak sosyal medyanız üzerinde paylaşmanızı sağlıyor.  

iOS için AirBrush indir I Android için AirBrush indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir