Need for Speed serisinin yeni oyunu Need for Speed Unbound 2022 tanıtıldı. Oyun 2 Aralık tarihi itibariyle piyasada olacak.

Need for Speed Unbound 2022 için resmi tanıtım geldi. Yapılan açıklamalara göre oyun 2 Aralık 2022 tarihi itibariyle oynanabilir olacak. PC, PS5 ve Xbox Series X |S platformlarında desteklenecek oyun, böylece geniş bir oyuncu kitlesine hitap edebilecek. Tanıtım sonrasında başlayan ön siparişte ise 3 gün önceden oyuna erişim hakkı tanınacak.

Mobil Need For Speed geliyor!

Need for Speed Unbound 2022 heyecanı başlıyor

Need for Speed Unbound 2022 için yapılan resmi açıklamada “Origin, Steam ve Epic Game Store’da PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC’de Need for Speed ​​Unbound’u 2 Aralık’tan itibaren 69,99 dolar karşılığında oynayın. Need for Speed ​​Unbound Premium Edition’ı 79,99 Dolara ön sipariş verin ve Palace Skateboards ile ortaklaşa oluşturulan lüks ürünlerin keyfini çıkarın. Dört özel araba, 1 kostüm paketi, sürüş efektleri, çıkartmalar ve plakalar, karakter pozları ve bayrak figürü bu ürünlere dahildir. EA Play üyesi olun ve Need for Speed ​​Unbound’a 10 saat erken erişim elde edin. 29 Kasım’dan itibaren EA Play Pro üyeleri, Need for Speed ​​Unbound’un Premium Sürümü’ne sınırsız erişim elde edebilirler.” denildi.

Need for Speed Unbound 2022 aslında 2021 yılında tanıtılacaktı. Ancak EA tarafından yapılan açıklama ile planların ertelendiği belirtilmişti. Bunun nedeni ise Battlefield 2042 için çalışmaların hızlandırılmasıydı. Serinin son oyunu 2019 yılında tanıtılan Need for Speed: Heat olmuştu.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir