Türkiye’de “Click & Collect” hizmeti konusunda lider isimler arasında yer alan Easy Point, önü açık pazar konseptli alışveriş platformlarından n11.com ile iş birliği içerisinde hizmetlerine devam edecek. Bu sayede, online alışveriş konusunda popüler olan n11.com’da müşterilerine Easy Point’in geniş teslimat noktası modelini sunmuş oldu.

Easy Point’le yapılan bu iş birliği bağlamında, adresinde teslim alıcısı olmayan veya kargo sürecini beklemek istemeyen n11.com müşterileri, kargolarını Alışveriş Merkezleri, Workinton, eOfis gibi Teslimat Noktalarının yanı sıra 7/24 temassız kargo teslim alma imkanı sunan Easy Point Express Teslimat Dolapları da olmak üzere Türkiye genelinde 81 noktadaki Easy Point noktalarından kolaylıkla alabilecekler. Siparişlerini Easy Point noktası üzerinden teslim almayı tercih eden müşteriler sipariş etmiş oldukları ürünü Deneme Kabininde hızla deneyebilecekleri gibi beğenmedikleri veya memnun kalmadıkları ürünleri de anında Easy Point Teslimat Noktasından iade edebilecekler.

23 4

Yeni iş birliği hakkında konuşma yapan Easy Point Yönetici Ortağı Emre Çizmecioğlu “Türkiye’nin önde gelen AVM’lerinde ve paylaşımlı ofis sektörünün öncüleri Workinton ve eOfis şubelerinde sunduğumuz rahat alışveriş deneyimini, 2021 yılı içinde yeni açılan Easy Point Kargo Teslimat Dolapları ile Türkiye genelinde yaygınlaştırıyoruz.  Hem online hem offline tüketiciler için sunduğumuz hizmetler ile alışveriş keyfi sınıf atlayacak” dedi. “Her geçen gün artan e-ticaret kullanıcılarının kargo paketlerini artık beklemelerine gerek yok. Kargolar en yakın AVM’lerde, Workinton’larda, eOfislerde ve self-servis Kargo Teslimat Dolapları’nda bekliyor olacak. Üstelik beğenmedikleri ürünün iadesi için kargo şubesine gitmeye gerek kalmadan Easy Point noktalarından geniş saat dilimi boyunca güvenle iade edebilirler.” diye ekledi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir