Sabre Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan Mudrunner için sistem gereksinimlerine bu yazımızda yer verdik.

Mudrunner (eski adıyla Spintires: Mudrunner), Microsoft Windows, Playstation 4 ve Xbox One platformları için 31 Ekim 2017’de piyasaya sürüldü. Mudrunner sistemi için gereksinimler çok ilginç.

Sıkılmadan oynayabileceğiniz 24 mobil oyun

Önceki oyunlarına benzer şekilde Spintires, Mudrunner, oyuncuların hedefleri tamamlamak için sürerken arazi araçlarını kontrol etmelerini sağlar. Japonya’da Nintendo Switch’te 2018’de piyasaya sürüldü. Mudrunner’ın devamı olan SnowRunner, 2020’de piyasaya sürülmüştü.

Mudrunner nasıl bir oyun?

Mudrunner, harita, pusula ve eski Sovyet araçları ile çamurlu yollarda asfaltsız sürüş yapmanızı sağlayan bir arazi simülasyon oyunudur. Oyunun amacı, belirtilen kargoyu yakıt gibi kaynakları tüketmeden ve araca zarar vermeden varış noktasına ulaştırmaktır. Bir ve birkaç kullanıcı için hem işbirliği moduna sahiptir.

Klasik Sovyet araçlarının aksine Amerikan arabalarını kullanan American Wilds adında bir genişleme paketi var.

Mudrunner, mükemmel Avrupa ve Sovyet atmosferini oyuna getiriyor. Bu oyunda oyuncuya zarar verebilecek hiçbir düşman, canavar veya başka bir şey yoktur, sadece yolunuza düşen ağaçlar, kayalar ve çeşitli su kütleleri gibi engeller vardır. Oyunun fiziksel mekaniği oldukça iyi bir deneyim sunuyor. Lastiklerin kamyonun çamuruna çarptığı anı hissedecek ve kendinizi tamamen oyuna kaptıracaksınız. Gaz pedalının dikkatli kullanımı ve vites seçimi ile bu zorlu çamurun üstesinden gelebilirsiniz. Çoğu zaman, iyi kullansanız bile. Ancak, vitesi veya gaz pedalını çevirmenize hiç yardımcı olmayacak şekilde kalabilirsiniz. Oyundaki tüm araçlar, bölgedeki ağaçlara, kütüklere ve hatta diğer kamyonlara bağlanan bir vinç sistemi ile donatılmıştır. Tüm araçlarda vincin çalışabileceği bir bağlantı noktası bulunur. Oyuncular çamurdan çıkmak için oyun içi tutuşu veya tutuş ve kontrolün bir kombinasyonunu kullanabilir.

Oyunda her biri benzersiz özelliklere sahip 6 kart var. Tüm haritalar, teslimat için kayıt kaynakları ve kereste fabrikaları içerir. Oyun içi haritalar kapalı. Daha önce geçilen yerler ancak ayrılmış alanlara girmediyseniz ve bu kapalı alanları sildiyseniz görünebilir. Oyundaki kamyonlar, haritalara rastgele dağıtılır ve onlara yaklaşırken açılır.

Her kamyon modifikasyonla yükseltilebilir. Onları elde etmek için haritada çeşitli mod öğeleri sizi bekliyor. Çoğu haritada bir garajda başlarsınız. Bu, yol boyunca belirli görevleri tamamlamak için aracınızda değişiklikler yapabileceğiniz yerdir. Bireysel kütükleri toplamak için vinçler ve çeşitli treyler türleri gibi özel araçlar seçilebilir. Bu, özellikle arabanız takla attığında kullanışlıdır. Bu kaldıraçların tüm etkileşimleri fiziğe dayalıdır, bu da kolları kullanmayı ilk başta çok zorlaştırır. Vinç kullanımındaki uzmanlık, birçok alanda avantajlar sunmaktadır. Bu yetenekle, bir vinç kullanarak nesneleri kaldırarak veya mevcut yükü eğerek kaçabilmeniz için eğmenin bir yolunu bularak itebilirsiniz. Mudrunner harika çok oyunculu modlara sahiptir. Mevcut tek oyunculu kartları kullanan Mudrunner, bu zorlu kartların üstesinden gelmek için üç adede kadar çok oyunculu arkadaşa sahiptir.

Mudrunner sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista, 7, 8, 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Pentium Dual Core 2.0GHz ya da eşdeğer.
  • Bellek: 2 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 1 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT ya da eşdeğer.
  • Direksiyon Seri: Logitech G25 / G27 – Diğer modeller test edilmemiştir.
  • Bağlantı: Oyun Aktivasyonu ve çevrimiçi oyun için internet bağlantısı gereklidir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista, 7, 8, 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Core 2 Duo 2.5GHz ya da eşdeğer.
  • Bellek: 4 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 1 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 ya da eşdeğer.
  • Direksiyon Seri: Logitech G25 / G27 – Diğer modeller test edilmemiştir.
  • Bağlantı: Oyun Aktivasyonu ve çevrim içi oyun için internet bağlantısı gereklidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir