Günün her saati oynamak isteyeceğiniz birbirinden farklı oyunlar vardır. Üstelik söz konusu bu oyunları tek başınıza değil arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. İster uzakta isterseniz de arkadaşlarınız veya ailenizde yakın olun. Listemizde yer alan oyunları sevdiklerinizle oynayabilirsiniz. 

Son dönemler içerisinde her akşam ve hafta sonları ya da sıkıcı karantina günlerinde arkadaşlarınızla oyun oynamak isterseniz listede yer alan oyunları tercih edebilirsiniz. Popüler ve pek çok kişi tarafından tercih edilen oyunlar yerine az bilinen veya henüz keşfedilmemiz oyunlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Birebir rekabet, FPS, RPG gibi farklı türlerde olan mobil oyunlarla, sıkılmadan akıllı cihazınızda vakit geçirebilirsiniz. 

Sevdiklerinizle veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz mobil oyunlar

Basketbol Arena

Among Us

Yahtzee

MONOPOLY Bingo

Bingo Shutdown

8 Ball Pool

Tabu

Yu-Gi-Oh!

Boggle Kelime Oyunu

King & Rıfkı

The Elder Scrolls: Legends

Kelimelik

Panini FIFA 365 AdrenalynXL

Mini Militia

ROBLOX

Bombsquad

Growtopia

Spaceteam

Shadowgun Legends

Rangers of Oblivion

Zooba

Soul Knight

The Greedy Cave 2

Kafa Topu 2

Basketbol Arena

Masomo tarafından geliştirilen Basketbol Arena, hem arkadaşlarınız hem de sevdiklerinizle ekip olarak oynayabileceğiniz heyecan verici bir oyundur. Burada sürükleyici bir deneyim içerisinde yer alabilirsiniz. Basketbolun tüm detaylarını bulabileceğiniz eğlenceli ve özellikle de uzakta olan sevdiklerinizle dahil olabileceğiniz turnuvalara dahil olabilirsiniz. Her bir maç kıyasıya geçer. Bu sebeple taktiklerinizi geliştirmeli ve oyunun her bir sahnesinde etkin görev almalısınız. 

Among Us

Yılın en çok söz edilen oyunları arasında yer alan Among Us ile 5 ile 10 kişiye kadar aynı anda oynayabileceğiniz bir deneyim sunar. Ekip şeklinde çalışıp aranızdaki casusu bulmaya yönelik hareket edeceğiniz bu heyecan verici oyunda casussanız ekipten biri gibi davranmak zorundasınız. Sevdiklerinizden uzak olduğunuz dönemlerde dahi heyecanla oynayabileceğiniz Among Us oyununda strtaejik planlar doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. 

Yahtzee

Zar oyunlarını oynamaktan keyif alanlar için Yahtzee oyunu son derece etkileyici olur. Özellikle yılbaşı gecelerine renk getirecek olan Yahtzee oyununda birden fazla kişi yer alabilir ve heyecan verici anlar yaşayabilir. Zar atmak üzerine kurulu olan Yahtzee oyununda bonus olarak kazı kazan, ekstra zar gibi oyun içi özellikler bulunur. Aynı zamanda oyunda turnuvalar da gerçekleştirebilirsiniz. 

MONOPOLY Bingo

MONOPOLY bağımlıları yılbaşı gecelerinde bu oyunu oynamaktan vazgeçemeyecekler. Sevdikleri kişiler ile güzel ve keyifli vakit geçirmek isteyen kişiler için oynarken büyük bir heyecan  yaşanabilir. Sürükleyici ve heyecan verici olan MONOPOLY Bingo ile rakiplerinizden daha başarılı olmak adına taktiksel bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. 

Bingo Shutdown

Bingo Shutdown, özellikle yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez olan tombala oyununun farklı bir versiyonu olarak sunulur. Çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz Bingo Shutdown oyununda, hızlı tombala, günlük takviyeler, hızlı tombala gibi seçeneklerin her birini sunmak adına oyunculara sunulur. Yılbaşı geceleri genellikle insanların sevdikleriyle bir arada oldukça özel gecelerdir. Bu sebeple de eğlenceli aktiviteler yapılır. Bu eğlencenin ortağı olmak için Bingo Shutdown oyunundan faydalanabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir