MSI, COMPUTEX 2024 Etkinliği kapsamında oyuncular ve profesyoneller için üst düzey özelliklere sahip yeni monitörlerini tanıttı. Şirket, yapay zeka destekli sahip ilk oyun monitörü MEG 321URX QD-OLED monitörüyle birlikte çift modlu MPG 321CUPF ve çoklu monitör kurulumları için PRO MP252 E2 modellerini de gözler önüne serdi. MSI Cubi NUC serisinin mini PC modelleri de COMPUTEX 2024 Sürdürülebilir Teknoloji Ödülü’nün sahibi oldu.

MSI MEG 321URX QD-OLED ve MPG 321CUPF
MSI MEG 321URX QD-OLED ve MPG 321CUPF

MEG 321URX QD-OLED

MSI, MEG 321URX QD-OLED modeliyle oyun monitörlerinde yapay zeka desteğine yeni bir soluk kazandırıyor. 4K UHD Quantum Dot OLED panel, yüksek kontrast oranı, gerçekçi renkler ve anlık tepki süresiyle üst düzey bir görüntü kalitesi veriyor.

Oyuncular için rakiplerine karşı önemli bir avantaj sağlayan yapay zeka desteği ise monitörün en dikkat çekici yenilikleri arasında. MSI’ın AI Skysight teknolojisi oyun içi mini haritayı gerçek zamanlı olarak analizini sağlayarak düşmanların ve diğer önemli unsurların konumlarını tespit ediyor. Bu bilgiler de oyuncuya sezgisel bir arayüzle aktarılmış oluyor.

Ek olarak yapay zeka destekli sağlık, ruh hali ve cephane takibi gibi özellikler de her zaman oyun içi karakterin durumuyla ilgili anlık bilgi akışı sağlıyor. Monitörün diğer dikkat çekici özelliği oyunculara ihtiyaçlarını doğrultusunda ve oyun stillerine göre özelleştirebilecekleri bir yapay zeka modeli oluşturma imkanı vermesi.

MSI MEG 321URX QD-OLED ve MPG 321CUPF
MSI MEG 321URX QD-OLED ve MPG 321CUPF

MPG 321CUPF

MSI MPG 321CUPF, çift modlu tasarımı sayesinde oyunculara hem görüntü kalitesi hem de hız konusunda en iyisini vadediyor. Kullanıcılar tek bir monitörde 4K UHD (3840×2160) çözünürlükte 160Hz yenileme hızıyla ya da FHD (1920×1080) çözünürlüğe geçiş yaparak 320Hz yenileme hızıyla oyun oynayabilmek mümkün kılınıyor.

Bu sayede hikaye odaklı, açık dünya gibi görselliğin ön planda olduğu oyunları yüksek çözünürlük ve detaylarla deneyimlemek mümkünken, 4K@160Hz modunu FPS ve yarış oyunları gibi hızın önem taşıdığı oyunlarda ise FHD@320Hz modunu aktif ederek daha akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilmek sağlanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir