MSI, oyun dünyasındaki iddiasını yükselterek taşınabilir oyun bilgisayarı Claw 8 AI Plus’ı duyurdu. Diğer modellerinden aldığı geri bildirimleri dikkate alarak önemli yenilikler yapan MSI, bu kez oldukça iddialı görünüyor.

Claw 8 AI Plus, performansını artırmak amacıyla Intel Meteor Lake işlemcisini Lunar Lake işlemcisiyle değiştiriyor. Lunar Lake işlemcileri, Claw 8 AI Plus’ın önceki modeline göre %50 daha fazla GPU performansı sunuyor. Bu yeni Lunar Lake işlemcileri, aynı performansı daha düşük enerji tüketimi ile elde edebiliyor. Böylece kullanıcılar, daha uzun süre kesintisiz oyun deneyimi yaşayabilecekler.

Claw 8 AI Plus, 1080p Çözünürlükte Geliyor

Claw 8 AI Plus, 1080p çözünürlük ve 8 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Bu ekran, 120Hz değişken yenileme hızı sunarak oyunlarda akıcı ve net görüntüler sağlıyor.

MSI

Bu cihazın en dikkat çekici özelliklerinden biri, 80 Watt-saat kapasiteli bataryasıdır. Bu kapasite, Claw 8 AI Plus’ı piyasadaki en büyük bataryaya sahip taşınabilir oyun bilgisayarlarından biri haline getiriyor. Bu sayede, uzun süreli oyun seanslarında şarj sorunu yaşamadan oyun keyfi sürdürülebilecek.

msi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir