Mozilla Firefox’un VPN’nin MultiAccountContainer eklentisini kullanarak birden fazla profili anonimleştirebilirsiniz.

Mozilla, tarama profillerini ayrı tutmak için MultiAccount kapsayıcı eklentisini Mozilla VPN hizmetiyle birleştirebilir. B. İşiniz ve kişisel tarama geçmişiniz. Mozilla’nın çoklu hesap kapsayıcı özelliği, 2017’den beri Firefox’ta mevcuttur. Bu özellik, farklı çevrimiçi oturumları renk, simge veya adla etiketlenebilen ayrı sekmelere “kaydetme” özelliğine sahiptir.

Mozilla Firefox, Microsoft Store’da yer almaya başladı

Yalnızca tarama geçmişinizi tek tek saklamakla kalmaz, aynı zamanda çerezleri ve izleme bilgilerini de saklar, böylece aynı web sitesinde başka bir hesaba giriş yapmak için başka bir profile tıklamanız yeterlidir.

Mozilla Firefox VPN ile Multi-Account Containers nasıl kullanılır?

Mozilla’nın yeni duyurusu, Multi-Account Containers eklentisinin Mozilla VPN ile kullanılabileceğini ortaya koyuyor. Bu eklentiyi bir VPN ile kullanmanın avantajı farklı profillerin konumunu gizleyebilmeniz.

Mozilla’nın numaralı blog gönderisinde açıklandığı gibi, artık her çevrimiçi hesabı farklı bir sunucuya bağlayabilirsiniz. Örneğin, yurt dışına seyahat ediyorsanız ve eve döndüğünüzde banka hesabınızı kontrol etmek istiyorsanız, yerel sunucunuzdan yardım almak için eklentiyi kullanabilirsiniz.

Tek bir sekmede alışveriş yapabilir ve ardından banka hesabınızın bağlı olduğu ülkedeki sunucuda mali durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Multi-Account kapsayıcı eklentisi ile bir Mozilla VPN kullanmak, sunucunun kullanıcıları web sitesini ziyaret ettikleri yere göre izlemesini zorlaştırır ve web etkinliğini daha da maskeler. Örneğin, bu, iki farklı ülkedeki YouTube trendlerini aynı anda görmenin harika bir yoludur.

İlk olarak Eylül ayında masaüstü VPN’ler için piyasaya sürülen Mozilla’nın çoklu atlama özelliği, çevrimiçi izlerinizi daha da kapsamak için çevrimiçi etkinliği iki farklı sunucu üzerinden yönlendirmenize olanak tanır. Artık çoklu atlama özelliğini Mozilla VPN Android ve iOS uygulamalarıyla da kullanabilirsiniz.

Mozilla VPN hala oldukça yeni bir hizmet, ancak çok hesaplı kapsayıcı gibi benzersiz özellikleri, ciddi gizlilik endişeleri olan kullanıcılara hitap edebilir.

Mozilla VPN ile kullanılabilen MultiAccount kapsayıcısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir