Movano Ring, uygun fiyatlı sağlık takibi yüzüğü olma özelliğiyle gelecek yıl içerisinde tanıtımı yapılacak. Yüzük, pek çok sağlık değerini bir uygulama ile kullanıcıların beğenisine sunacak. 

Sağlık odaklı geliştirilen bu teknoloji şirketi Movana, insanların kendi sağlıklarına dair verileri daha rahat bir şekilde takip edebilmesi ve sunulan değerleri ise rahat kolay bir şekilde anlayabilmesi için yeni bir giyilebilir cihaz duyurusunda bulundu. CES 2022’de sunulacak olan Movana Ring, şirkete göre uygun fiyat etiketiyle dikkat çekecek. 

Movano Ring’le sağlık takibi yapmak daha kolay olacak

26 5

2018 yılında kurulan Movano, şirketin ilk ürünü olarak değerlendirilen sağlık takibi yüzüğü ile beraber giyilebilir teknoloji pazarında da yer almış olacak. Movana Ring, kalp atış hızını, kalp atış hızı değişkenliğini, uyku takibi, solunum, vücut sıcaklığını takip etme, kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi daha pek çok sensör ile beraber gelecek. Movano Ring’le toplanan veriler bir uygulama ile beraber kullanıcılara sunulacak ve kullanıcılar sağlık takibini daha kolay bir şekilde yapabilecek. 

“WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi” ile ilgili açılan dava sonuçlandı

Şirket, frekanslarını kullanarak invaziv olmayan glikoz izleme ve tansiyon ölçümü özelliği için yüzüğün kullanılmasına teşvik vermeye odaklanıyor. Aynı zamanda, kandaki oksijen seviyesini ölçmek ve solunum hızı incelemek için FDA onayı bekliyor. Yüzükle ilgili olarak net fiyat açıklaması yapılmadı. Ancak uygun fiyat etiketine sahip olacak. 2022 yılının yarısında satışa sunulması beklenen Movano Ring’in 300 dolarlık Oura Ring’den daha uygun fiyatla sunulacağı belirtildi. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir