Mount & Blade II: Bannerlord ile ilgili özel bir tanıtım yapan TaleWorlds Entertainment oyunu 25 Ekim’de çıkış yapacağını duyurdu.

Rol yapma oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyun serilerinden birisi olan Mount & Blade için yeni oyun yolda. TaleWorlds tarafından Gamescom 2022’de yapılan bir tanıtım, oyunun çıkış tarihinin de öğrenilmesini sağladı. Açıklamalara göre 25 Ekim 2022 itibariyle Mount & Blade II: Bannerlord PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox One X ve Xbox One S’e oynanabilir olacak.  Bilgisayar ve konsollarda desteklenecek olan oyun, bu sayede geniş bir oyunu kitlesine ulaşacak.

Mount & Blade II: Bannerlord’da hangi ülkeler var?

Mount & Blade II: Bannerlord ön siparişe çıktı

Oyun için ön sipariş dönemi de başlatılmış durumda. Konsol ve bilgisayar sürümü arasında herhangi bir fark olmayan Mount & Blade II: Bannerlord’da sürekli güncelleme yapılması planlanıyor.  Oyun için erken erişim desteği de sağlanırken oyunun fiyatı şu anda Steam’de 149,99 TL.

Yeni oyun ve duyuru ile ilgili düşüncelerini aktaran TaleWorlds Entertainment’ın CEO’su Armağan Yavuz “Bu iki yıl uzun ve zorlu bir yol oldu. Bannerlord gibi devasa ve karmaşık bir oyunu pandeminin ortasında ve birden fazla platform için geliştirmek kolay bir iş değil – aralıksız ve özverili çalışmaları için ekibimizle inanılmaz gurur duyuyorum. Zorluklara rağmen, geliştirme süreci aynı zamanda ödüllendirici de bir süreç oldu: Konsollar ve PC arasında başlangıçta beklemediğimiz sinerjiler, Bannerlord’un büyümesini ve diğer koşullarda olabileceğinden daha iyi olmasını sağladı. Oyunu, Warband’den beri konsollarda bizi destekleyen muhteşem topluluğumuzun beğenisine sunmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

PC için Mount & Blade: With Fire and Sword indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir