İlk olarak Google Play Console üzerinde görüntülenen ve dikkat çeken Motorola’nın yeni tableti Tab G70 için yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Hindistan’ın en önemli perakende marketlerinden bir tanesi olan Flipkart yeni tablet modeli için özel bir açılış sayfası hazırladı. Bu açılış sayfası ile birlikte tablette yer alacak bazı özelliklere şimdiden ulaşılması mümkün olurken Motorola’nın yeni tableti ile çok daha iddialı bir şekilde pazara giriş yapacağı da ortaya çıktı.

Yapılan ilk incelemelere göre tabletin ekran boyutu 11 inç olacak. Helio G90t işlemci ile desteklenecek olan tablet, mevcut donanımlara göre önceki serilerden daha yüksek bir fiyat ile satılacak.

Tab G70 özellikleri neler?

Motorola’nın yeni tabletinde 15.9 en boy oranı ve 2000 x 1200 piksel çözünürlük desteklenecek. Bu da tabletin 2K çözünürlüğe sahip bir 11 inçlik ekran kalitesi sunacağını gösterdi. Tablet sektöründe çok fazla yer bulmayan bu yüksek çözünürlük, kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sağlayacak.

Netflix ve Amazon gibi popüler multimedya içeriklerini daha yüksek çözünürlüklü 400 nit parlaklık ile izleme fırsatı sunacak olan Motorola, üstelik bu deneyimi daha da iyi hale getirebilmek adına tablette Dolby Atmos destekli dört hoparlöre yer verecek.

Android 11 işletim sistemi, 64 GB dahili depolama alanı ve 1 TB’a kadar destekli microSD kart yuvasının yer aldığı tablet, RAM’de ise 4 GB’lık bir seçeneğe sahip.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir