Tabloid haber kaynaklarına göre, Motorola katlanabilir akıllı telefon pazarına girmeyi hedefliyor. Şirket, Motorola Razr 2023 adında yeni bir model üzerinde çalışıyor. Samsung’un Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip serileri ile katlanabilir akıllı telefon pazarını domine ettiği bilinse de, pazarın büyümesi ile birlikte Vivo, Huawei, Oppo gibi diğer markalar da pazarın içinde yer alıyor.

ezgif.com video to gif 3

Motorola, katlanabilir akıllı telefon konusunda uzun süredir çalışmalar yürütüyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni modeli Motorola Razr’ın tanıtım videosu, Lenovo yöneticisi tarafından paylaşıldı ve arka paneli gösterildi. Videoda, katlanabilir akıllı telefonun 3,7 inç büyüklüğünde bir arka ekrana sahip olduğu görülüyor.

Motorala’nın yeni telefonunun isim ve diğer özellikleri

Motorola yöneticileri, yeni katlanabilir akıllı telefonun yüksek yenileme hızına sahip olacağını açıkladılar. Ancak bu özelliğin ikincil ekran veya birincil iç ekran için olduğu henüz kesin değil. Modelin ismi de henüz doğrulanmadı ancak Motorola Razr 2023 veya Motorola Razr+ 2023 olarak adlandırılması bekleniyor.

Motorola yeni katlanabilir telefonu Resmi Olarak paylaştı: İşte Detaylar!

Önceki sızıntılara göre, Motorola Razr 2023, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile birlikte gelecek. Bu yonga seti, 3640 mAh büyüklüğünde bir bataryadan güç alacak ve 33W kablolu şarj hızını destekleyecek. Ancak, Motorola henüz resmi bir açıklama yapmadı. Katlanabilir telefonun diğer özellikleri hakkında da yakın zamanda daha fazla bilginin ortaya çıkacağı bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir