Uzun bir zamandır piyasada sessizliğini korumaya devam eden Motorola, yeni bütçe dostu tableti Moto Tab G20 modeli ile çalışmalara devam ettiğini gösterdi. 

Piyasada uzun bir zamandır sessiz duran Motorola, yıl sona ermeden önce kullanıcıları için yeni uygun fiyat etiketli tabletinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirket, uygun fiyat etiketine sahip olan Moto Tab G20 modeli resmi olarak duyurmuş oldu.. Motorola tarafından yeni üretilen Moto Tab G20, giriş seviyesi özelliklere sahiptir. MediaTek’in tabletler için tasarladığı işlemciden güç alarak konforlu bir kullanım sağlanıyor. Aynı zamanda söz konusu bu tablet, özellik anlamında da üçüncü nesil Lenovo Tab M8 ile benzerlik gösteren detaylara sahiptir. 

motorola uygun fiyatli moto tab g20nin duyurusunu yapti 1

Motorola Tab G20, bütçe dostu fiyata sahip

Teknik özellikleri bakımından Moto Tab G20, ön kısmında HD+ çözünürlüğe sahip 8 inç LCD ekran özelliğine sahiptir. Cihazın işlemci kısmında, MediaTek’in Helio P22T yonga seti yer alıyor. Aynı zamanda bu işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı da eşlik ediyor. Tabletin depolama alanını microSD kat ile artırmak mümkün olup, bu sayede alan sorunu yaşanmaz.

motorola uygun fiyatli moto tab g20nin duyurusunu yapti

Kamera kısmına değinmek gerekirse, uygun fiyat etiketine sahip olan Tab G20; arka tarafında 5 Megapiksel, ön tarafında ise 2 Megapiksel çözünürlük özelliğine sahip lenslere kullanılmıştır. Kameralara ek olarak Dolby Atmos destekli olan hoparlörün olduğu da belirtilen özellikler arasında yer alıyor. Pil ömrü bakımından ise Motorola, yeni uygun fiyat etiketli tabletinde 10W şarjo destekleyen 5.100 mAh kapasiteli bir pile sahiptir. Buna ek olarak ise diğer özellikler arasında ise USB-C tipi bağlantı girişiyle yer alırken, cihaz kutusundan Android 11 işletim sistemi ile beraber geliyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda vitrinlerde görmek de mümkün olabilir gibi gözüküyor.

Moto Tab G20 teknik özellikleri ve fiyatı

Ekran:8 inç boyutunda HD+çözünürlüklü IPS LCD ekran
İşlemci:MediaTek Helio P22T
RAM:3 GB
Depolama:32 GB
Arka Kamera:5 Megapiksel
Ön Kamera:2 Megapiksel
Pil:5.100 mAh / 10W şarj
İşletim sistemi:Android 11- çocuk alanı modu mevcut
Fiyat:148 Dolar-Türkiye’ye gelip gelmeyeceği belirsiz

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir