Motorola, Moto Watch 40 adıyla tanıtımı yapılan yeni akıllı saatini tanıttı. Model, Moto Watch OS işletim sistemini kullanıyor. İşte detaylar.

Motorola, akıllı saat ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz gün itibariyle yapılan tanıtımda Moto Watch 40 görücüye çıkarılırken tanıtımla birlikte yeni modelin tüm özellikleri de kesinlik kazandı. Watch OS adındaki özel işletim sistemiyle dikkat çeken modelde uzun pil ömrü dikkat çekiyor.

Motorola, Pazarın Yenisi Moto Watch 40’ı Tanıttı
Motorola, Pazarın Yenisi Moto Watch 40’ı Tanıttı

Moto Watch 40 Özellikleri Neler?

Yeni model öncesinde Moto Watch 70 ve Moto Watch 200 modellerini görücüye çıkaran şirket, yeni modelindeki isimlendirmeyi Moto Watch 40 olarak tercih etti. Yeni model daha uygun fiyatıyla piyasaya sunuluyor. Yeni modelde LCD ekran tercih ediliyor. 1,57 inç büyüklüğündeki bu ekranda, zengin bir koleksiyon sunulmak için özel çalışma yapılmış. Bu kapsamda ise kullanıcılar Moto Watch 40 ekranında 85’i aşkın seçenekten birisini tercih edebilecek ve kişiselleştirme yapabilecek. Çinkodan yapılan yapısı ile parlak ve güçlü görünen modelde renk olarak siyah ya da altın olarak iki farklı seçim yapılabiliyor. Yeni modelde mesajlaşma ya da arama yapma gibi özellikler olmadığı gibi günlük spor ve etkinlik takibi yapılabiliyor. Uygulamalarda ise Google Fit ile entegre çalışılması dikkat çekiyor.

Telefondaki 240mAh batarya kapasitesi, 10 günlük kesintisiz kullanım imkanı vaat ediyor. Üstelik tanıtımlara göre akıllı saat sadece 25 dakikada tam kapasiteye şarj olarak ulaşabiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir