Motorola’nın geçtiğimiz hafta içerisinde özellikleri ile beraber ortaya çıkan modeli Motorola Moto G52’nin bugün içerisinde tanıtımı yapıldı. Motorola Moto G52’nin fiyatı ve özellikleri netlik kazandı. 

Motorola, bugün içerisinde yeni akıllı cep telefonu modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Cep telefon pazarının önemli isimlerinden Motorola bugün 30W hızlı şarj destekli yeni modeli Motorola Moto G52’nin duyurunu yaptı. 

Motorola Moto G52’nin fiyat etiketi 250 Euro olacak

Motorola’nın yeni Avrupa modeli Motorola Moto G52’nin bugün içerisinde tanıtımı gerçekleşti. 

10 5

Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 680 yonga setine sahip olan Motorola Moto G52, bu işlemciyi 4GB RAM bellek özelliğine sahiptir. 128GB depolama alanı ile beraber sunulan bu cihaz, kutusundan MyUX arayüzlü Android 12 işletim sistemi ile çıkıyor. Cihazın ön kısmında 6,6 inç büyüklüğünde 90Hz yenileme hızına sahip olan AMOLED bir ekran özelliği bulunan Motorola Moto G52, bu ekranın hemen üzerinde ise 16MP’lik bir selfie kamerasına sahiptir. Arka kısmında ise 50MP’lik bir ana kameraya sahip olan G52, bu kameranın yanında 8MP’lik bir geniş açılı kameraya ve 2MP’lik makro kamera da sunuyor. Gri ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan Moto G52’nin fiyatı ise tam 250 Euro şeklinde belirtilmiştir.

Realme Küresel Fotoğraf Yarışması başladı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir