Motorola Moto G22 için 8 Nisan’da lansman yapılacak. Ancak tanıtım öncesinde cihazın tüm özellikleri açığa çıktı. Mart ayı başında Moto G22 serisinin tüm hazırlıklarını tamamlayan Motorola, yeni modeli için tanıtım aşamasına geçiş yapıyor. Yapılan resmi açıklamalarda telefonun 8 Nisan tarihi itibariyle tanıtılacağı ve 8 Nisan sonrasında Hindistan pazarında satışa çıkacağı belirtildi.

Motorola Moto G22 özellikleri neler?

Moto G22, 90 Hz’e kadar yenileme hızına sahip 6,5 inç delikli HD+ ekrana (LCD) sahip. MediaTek Helio G37 işlemcinin tercih edildiği model, işletim sistemiyle dikkat çekiyor. Zira kutudan Android 12 ile çıkması beklenen telefon, üstelik işletim sistemi güncellemelerinde 3 yıllık garanti sunuyor.

Telefonun arkasında dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Arka kameralarda ana kamera 50MP birincil sensör taşıyor. Ana kameraya ise 8MP ultra geniş birim, 2MP makro snapper ve 2MP derinlik sensörü destek veriyor. Selfie’ler ve görüntülü aramalar için ise ön taraftaki deliğin içinde 16 MP’lik kamera yer alıyor.

Açıklamalara göre telefon su ve tere karşı dayanıklı. Yana monte edilmiş parmak izi sensörüyle güvenliğin sağlandığı model, devasa bir bataryayı kullanıyor. 5.000 mAh kapasitesindeki pilde 20W hızlı şarj kullanılacak.

Telefon için gündeme gelen bilgilerde satış fiyatına yönelik bir bir detay yer almadı. Bu nedenle de 8 Nisan’da yapılacak tanıtım sonrasında Moto G22 özellikleri konusunda tüm detaylar netlik kazanacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir