Motorola Edge 50 Pro için beklenen tanıtım yapıldı. Ancak telefonun satışa sunulacağı pazarlar için soru işaretleri giderilemedi.

Motorola, uzun zamandan beri çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen Motorola Edge 50 Pro için resmi tanıtımı gerçekleştirdi. Tanıtımlarla birlikte telefonun 385 dolarlık fiyat ile piyasada olacağı belirtilse de bu fiyatlandırmanın hangi pazarlarda geçerli olacağı ve telefonun hangi pazarlarda piyasaya sunulacağı açıklanmadı.

Motorola’nın En İddialı Modeli: Edge 50 Pro

Edge serisinin yeni modeli Motorola Edge 50 Pro, şirketin bugüne kadarki en iddialı modellerinden birisi olacak. Ön sipariş ve ilk satışlar için çeşitli kampanyalar ile desteklenen telefon ilk olarak Hindistan’da piyasaya sunuldu. Ancak ABD ve Avrupa pazarına dair hiçbir detaya yer verilmedi.

Motorola Edge 50 Pro modeli, kavisli camı, metal detaylı çerçevesi ve renkleriyle dikkat çekiyor. Üstelik deri kaplama gibi özel detaylarıyla şekillendirilen yeni modeller, kullanıcılar için güçlü donanımları da sunuyor.

Motorola Edge 50 Pro Özellikleri

Son dönemlerde OnePlus gibim markaların piyasaya sunduğu modellere göre daha etkileyici donanım ve tasarımları tercih eden Motorola, yeni modelinde üst düzey hızlı şarj imkanı sağlıyor. 125W hızlı şarj ile desteklenen telefonda boş bir batarya sadece 18 dakikada yüzde 100 doluluk oranına ulaşabiliyor. Bu hızlı şarj teknolojisi, akıllı telefon dünyasının en popüler markası Apple’ın amiral gemilerindeki şarj hızının tam 5 katı.

Motorola Edge 50 Pro Resmen Tanıtıldı
Motorola Edge 50 Pro Resmen Tanıtıldı

Üstelik kablolu hızlı şarjın desteklendiği modelde kablosuz şarj seçeneğinde de pek çok cihazın kablolu şarj hızı aşılmış durumda. 50W kablosuz şarj desteğine sahip Motorola Edge 50 Pro, 4500mAh kapasiteli bataryasıyla kesintisiz bir kullanım sağlıyor. Telefona ana güç veren donanım ise Snapdragon 7 Gen 3 işlemci. Telefonun yüzde 100 doluluk oranıyla tüm gün boyunca kullanım sunması bekleniyor. Telefonun RAM ve ROM seçeneklerinde ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ve 12 GB RAM ile 256 GB depolama alanı yer alıyor. Segmentine göre etkileyici bir fiyata sahip olan Motorola Edge 50 Pro’nun ABD ve Avrupa pazarına girmesinin ardından yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Motorola Edge 50 Pro Teknik Özellikleri

Motorola Edge 50 Pro’da öne çıkan diğer teknik özellikler şöyle;

  • Ekran: 6.7 inç ekran (2712 x 1220 piksel), 144Hz yenileme hızı ve 2.000 nit’lik tepe parlaklığı
  • Ana kamera: 13MP ultra geniş açı sensörü, 50 MP ana kamera 30x hibrit yakınlaştırma sensörü
  • Ön kamera: 50 MP

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir