Motorola Edge 30 Ultra için özel bir tanıtım videosu sızdırıldı. 200 MP’lik ilk sensöre sahip olacak model, pazara iddialı bir giriş yapacak.

Motorola Edge 30 Ultra modeli ile ilgili son günlerde farklı bilgiler gündeme gelmişti. Telefona dair farklı özelliklerin öne çıktığı sızıntıda, en çok öne çıkarılan 200 MP’lik görüntü sensörü olmuştu.

Motorola Edge 30 Fusion Geekbench’te görüldü

İşte Motorola Edge 30 Ultra tanıtım videosu

Yeni sızıntılar Evan Blass’tan geldi. Motorola Edge 30 Ultra resmi tanıtım videosunu paylaşan Blass, cihazın iddialı özelliklere sahip olacağını söyledi. Tanıtımda cihazın tasarımına dair detaylar da net olarak görülüyor ve bu iddialar bugüne kadar gündeme gelen bilgilerle uyumlu. Tanıtıma göre telefonda 2 kamera bulunuyor ve bu kameralar ile tüm ışık şartlarında çekimler yapabilmek mümkün. Tanıtıma göre cihazda yer alacak işlemci ise 4nm Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ olacak.

125W TurboCharger hızlı şarj teknolojisinin kullanılacağı modelde telefonu 7 dakikada şarj edebilmek mümkün. Cihazdaki ekran ise 144Hz yüksek yenileme hızı ve 1250 nit maksimum parlaklık, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.67 inç kavisli bir pOLED olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir