Motorola Edge 30 Pro’nun render görüntüsü sızdırıldı. Cihaz, kullanıcılara tasarım açısından ne sağlıyor?

2014 Motorola için bir dönüm noktası oldu. Motorola, telefon sektörünün en başarılı şirketlerinden biriydi, ancak 2010’dan beri bu alandaki çalkantılara ayak uyduramadığı için eski gücünü yitirdi. 2,91 milyar dolara Lenovo’yu satın alan şirket adeta kimliğini değiştirdi ve bugün Xiaomi gibi üreticilerle işlemci savaşına girdi.

Motorola Edge 30 Pro tasarımı ortaya çıktı

Bugün, Motorola Edge 30 Pro’da paylaşılan işlenmiş görüntülere bir yenisini eklendi. Bu sayede şirket cihazın tasarımında ufak bir soru işareti bırakmıyor.

edge 30 pro render

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz haftalarda MySmartPrice tarafından sızdırılan bir render görseli, akıllı telefon logosunun sol alt köşede olduğunu ortaya koyuyor. Ancak bugün paylaşılan görselde logo ortalanmış ve cihaz tasarımı Aralık ayında piyasaya sürülen Moto Edge X30 ile birebir aynı.

Motorola Edge 30’un tanıtım tarihi ortaya çıktı

Motorola Edge 30 Pro, yüksek ekran gövde oranına sahip delikli panel ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu arada cihaz, modern amiral gemisi modellerinde yaygın olan bir ekran altı parmak izi okuyucusuna da sahip.

Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 işlemci ile donatılması bekleniyor. Adreno 730 grafik ünitesine ek olarak 4 nm üretim sürecinde üretilen yonga setinde 3.0 GHz ARM CortexX2, üç adet 2.5 GHz ARM CortexA710 ve dört adet 1.8 GHz ARM Cortex A510 çekirdeği bulunuyor. Motorola Edge 30 Pro, Şubat etkinliğinde kullanıcılara tanıtılacak. Cihazın global pazarda olup olmadığı ise şu an için merak konusu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir