Lansmandan önce Bluetooth sertifikasyon web sitesi raporlarında görülen Motorola Edge 30 Pro için tüm detaylar netlik kazandı. 24 Şubat’ta tanıtılacak olan telefon, Motorola’nın en büyük iddialarından birisinin pazarda boy göstermesini sağlayacak.

Şirket için bugüne kadar pek çok farklı sızıntı ile yeni telefon gündeme getirilirken, Motorola tüm bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Ancak cihazın özellikle Çin’de tanıtılan versiyonu ile benzer özelliklerde piyasaya sunulacağı görüldü. Bu nedenle Motorola Edge 30 Pro modeli özellikleri Moto Edge X30 ile benzerlik gösterecek.

Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 Pro özellikleri neler?

Telefonda Snapdragon 821 işlemci yer alacak. 5000 mAh kapasitesine sahip bir bataryanın kullanılacağı telefon 68W hızlı şarjı destekleyecek. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip modeller ile küresel piyasaya çıkacak olan şirket, kamera ve ekran özellikleri ile de iddialı. 

Telefonda 2400 × 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inçlik POLED ekran yer alıyor. 144hz yenileme hızına ve 700 nit maksimum parlaklığa sahip olan telefon ekranı HRD 10 Plus sertifikası ile etkileyici bir görünüm sunuyor. Android 12 işletim sisteminin kullanılacağı cihazda üstelik MyUX özel arayüz var. 

Telefonun arkasında ise 3’lü kamera kurulumu dikkat çekiyor. OIS destekli 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 50 megapiksel ultra geniş kamera ile desteklenen arka kameralar böylece etkileyici bir performans sunabilecek potansiyelde. Ön kamera ise 60 megapiksel. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir