Motorola’nın yeni ve iddialı modeli olacak Moto X30 Pro, 125W hızlı şarjı destekleyecek. Bir önceki modelde hızlı şarj 68W olarak belirlenmişti.

Motorola, yeni amiral gemisi akıllı telefonu 3 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacak. Küresel pazarlarda Edge 30 Ultra olarak adlandırılması beklenen Moto X30 Pro, hızlı şarj özellikleriyle şimdiden dikkat çekti. Zira lansman öncesinde Geekbench’te bir dizi teste tabi tutulan cihazın, 125W hızlı şarjı destekleyeceği ortaya çıktı.

Moto X30 Pro Geekbench’te!

Geekbench raporuna göre X30 Pro, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciyi kullanacak. 12 GB RAM ve Android 12 ile iddialı olan X30 Pro testlerden 1252 ve 3972 puan aldı. Cihazda güçlü donanımlara ek olarak hızlı şarjda yapılan iyileştirme dikkat çekti. Bir önceki modele göre büyük bir üstünlüğe sahip olacak X30 Pro, böylece daha fazla satabilir.

Lenovo Çin Genel Müdürü Chen Jin tarafından yabancı kaynaklara yapılan açıklamalarda hızlı şarj verileri de doğrulandı. Açıklamalara göre hızlı şarj 4500 mAh batarya ile desteklenecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir