Motorola tarafından piyasaya sunulan Moto G Style 5G versiyonu önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Telefon için yeni detaylar ise şimdiden ortaya çıkmış durumda.

2022 yılında Moto G serisinin 5G destekli yeni modelini tanıtacak olan Motorola, yeni modeli ile gündeme gelmeye devam ediyor. Kullanıcıların son dönemlerde daha fazla ilgi göstermeye başladığı Motorola’nın yeni modeli 5G odaklı olacak. Ancak her iki telefonda da büyük bir benzerlik bulunuyor. Yeni modelde 5G desteği için Snapdragon 695 işlemci kullanılacak. 5G’nin yanı sıra Adreno 619 grafik birimi ile daha iyi performans sunulabilecek. Özel işlemci değişikliğini yapan Motorola yonga setinin yanı sıra depolama ve RAM konusunda da iyileştirmeler sunabilir.

Moto G

Moto G Stylus 5G özelikleri neler?

Moto G Stylus 5G özellikleri kesinlik taşımada da gündeme pek çok farklı bilgi sızdırılmış durumda. 8 çekirdekli işlemcisi ile dikkat çeken telefon, 128 GB depolama ve 4 GB RAM’den oluşan versiyonları ile satışa çıkabilir. Çerçevesiz akıllı telefon görünümü ile uzun ekranları kullanıma sunan Motorola’nın 5G versiyonunda da benzer bir akım takip ediliyor. 6.78 inç boyutunda olan LCD panel, 120 yenileme hızını destekliyor. Merkez bölgesinde yer alan bir delik ile ön kamera desteğini de sağlayan Motorola, parlaklıkta 650 nit oranlarına ulaşabiliyor.

Kamera özelliklerinde ise 16 megapiksel ön kamera dikkat çekiyor. Arkada üçlü bir kamera kurulumunun tercih edildiği Motorola amiral gemisinde 50 megapiksel ana kamera, ultra geniş çekimler için 8 megapiksel ikinci kamera ve derinlik sensörü olarak 2 megapiksellik bir sensörle eşleştirilmiş. USB Type-C bağlantı noktasının kullanıldığı telefonlarda, batarya büyüklüğü 5000 mAh olarak belirlendi. Kalın ve daha büyük bir batarya olması nedeniyle telefon içerisinde bataryanın nasıl yerleştirileceği ve hedeflenen inceliğe nasıl ulaşılacağı merak ediliyor.

İlk versiyonundan büyük farklar içermeyecek olsa da 5G desteği ile yeni telefonunun 5G desteklemesini bekleyen kullanıcılar, Motorola’nın uygun fiyatlı alternatifini değerlendirebilir. Büyük özellikleri ile şimdiden açığa çıkmış olan Motorola’nın yeni amiral gemisi ile ilgili önümüzdeki günlerde lansman tarihini açıklaması bekleniyor. Lansman sonrası ise Motorola’nın 5G modeli için resmi olarak satış süreci başlamış olacak. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir