Motorola şu anda yeni Moto G Stylus 2022 üzerinde çalışıyor ve bu model için sızıntılar oluşmaya devam ediyor. Geçen ay bir akıllı telefona ait bir görsel sızdırılmış ve akıllı telefonun işlevleri açıklanmıştı.

Son dönemlerde akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini attıran Motorala böyle giderse küresel çapta daha büyük başarılar elde edebilir gibi duruyor.

Moto G Stylus 2022 özellikleri

Telefonun işlevselliğini sızdıran kaynaklara göre yeni akıllı telefon, 90 Hz yenileme hızına ve 1080 x 2460 çözünürlüğe sahip 6.78 inç IPS LCD dokunmatik ekrana sahip olacak. 4GB ve 6GB RAM seçenekleriyle akıllı telefon, 128GB genişletilebilir depolama alanı ve MediaTek Helio G85 yonga seti sunuyor.

Motorola Edge 30 Pro yolda

GSM Arena raporuna göre Moto G Stylus 2022, üç lensli bir arka görüş kamerası ile birlikte geliyor: 50 MP Samsung ISOCELL JN1 ana kamera, 8 MP Samsung ISOCELL ultra geniş açılı sensör ve 2 MP derinlik sensör. Selfie’ler için akıllı telefonunuzda Omnivision tarafından geliştirilmiş 16 MP sabit odaklı bir kamera olabilir. Ayrıca Motorola’nın yeni akıllı telefonu.

Ayrıca 10 watt şarjı destekleyen 5.000 mAh pil, cihazınıza yerleştirebileceğiniz bir kalem, güç düğmesi için parmak izi sensörü ve 3,5 mm kulaklık jakı barındırıyor. Ancak görünüşe göre akıllı telefon NFC veya çift SIM kartları desteklemiyor.

Akıllı telefon, Android 11 işletim sistemi ile teslim edilecek ve Android 12 güncellemelerini alacak. Ancak cihazın en azından Kuzey Amerika ve Avrupa’da piyasaya çıkması bekleniyor. Geçen yılki Moto G Stylus Ocak ayında duyurulmuştu, yani 2022 telefonunun bu ay duyurulacağını düşünebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir