Motorola tarafından piyasaya sunulan yeni model Moto G Pure olacak. Yeni model için resmi bir tanıtım yapılmamış olsa da yaşanan sızıntı Moto G Pure modelinin tüm özellikleri ile açığa çıkmasına neden oldu.

Motorola önümüzdeki dönemlerde oldukça hareketli bir sezon yaşayacak. Şirket Motorola Edge 20 Pro başta olmak üzere pek çok farklı modeli tanıtarak piyasaya sunacak. Şirketin amiral gemisinin yanı sıra özellikle Moto E serisinde yer vereceği yeni modelleri ile her bütçeye uygun yeni bir seçenek sunması bekleniyor. Bu doğrultuda Moto E40 ile birlikte Moto G Pure adı verilen bütçe cihazı önümüzdeki günlerde piyasaya sunulmuş olacak. Şirket tarafından henüz tanıtımı yapılmamış olmasına karşın yaşanan son bir sızıntı, akıllı telefonda yer alacak pek çok özelliğin öğrenilmesini sağladı.

Moto G Pure özellikleri ne?

Moto G Pure için şirket tarafından açıklanan resmi bir lansman tarihi bulunmuyor. Bununla birlikte yapılan sızıntılar ile ortaya çıkan yeni gelişmeler, telefonda giriş segmentine göre oldukça uygun donanımların yer alacağını görüldü.

Mevcut donanımlara bakıldığında giriş seviyesinde olacağı net bir şekilde görülen yeni telefon modelinde AMOLED ekran teknoloji kullanılacak. İşlemci olarak ise MediaTek Helio G25 serisi kullanılacak. 8 çekirdeğe sahip olan yeni model, böylece giriş seviyesinde olmasına rağmen telefonun iyi bir performans sunacağını gösteriyor.

3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile desteklenecek olan Moto G Pure’de kullanıcılar gün boyunca yetecek bir bataryaya sahip olacak. 4000 mAh kapasiteye sahip olacak batarya sayesinde beklentilerden çok daha yüksek bir deneyim elde edilebilecek.

Hızlı şarj yine yok!

Şirket telefon modellerinde hızlı şarj teknolojisini çok fazla tercih etmediğinden, yeni modelde de çok iyi bir deney sunulacağı söylenemez. 10W ile şarj edilebilecek olan Moto G Pure, USB Type-C desteğine sahip. 3.5 milimetre kulaklık jakının kullanılmaya devam edildiği yeni model, mevcut özellikleri ile giriş seviyesine göre uygun bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

2 farklı renk seçeneği ve polikarbonat arka kapağa sahip olacak telefonun kamera konusunda ise çift artık kamera kurulumu dikkat çekiyor. 48 megapiksel ana kameraya ise 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Selfie ve görüntülü görüşmeler için ise cihazda 5 megapiksellik düşük seviye donanım tercih edilmiş.

Resmi olmayan raporlara göre cihaz Ekim ayının ikinci haftasında ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada bölgesinde satışa çıkarılacak. Cihazın etiket fiyatının ise 300 ile 350 dolar arasında olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir