Motorola’nın bir sonraki güçlü modellerinden bir tanesi olacak Moto Edge S30 modeli AnTuTu’da görüldü. Yeni cihaz testlerden 858852 puan aldı. 

Lenovo cep telefonu departmanı müdürü Chen Jin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekmeyi başardı. Ünlü isim yaptığı paylaşımda, Motorola’nın bir sonraki modeli olacak Moto Edge S30’un AnTuTu test sonuçlarını paylaştı. 858852 puan almayı başaran ve böylece iyi bir performans sunacağı net bir şekilde görülen telefonda, mevcut puanlara ulaşılabilmesi nedeniyle Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemcinin kullanıldığı düşünülüyor.

XT2175-2 kod adlı modeli paylaştı

Daha önce XT2175-2 adı ile paylaşılan Moto Edge S30 modeli için şirket tarafından yapılan resmi paylaşımlarda, herhangi bir model ismi belirtilmedi. Ancak raporun ekran görüntülerinde XT2175-2 kod adı kullanıldığı için yeni modelin Moto Edge S30 olduğu kolay bir şekilde anlaşıldı. Amiral gemisi olarak geliştirilen yeni modelin kısa süre içerisinde diğer sertifika raporları ile sızdırılması bekleniyor. Aralık ayı içerisinde tanıtımı yapılması beklenen modelin tek başına değil, birden fazla versiyon ile piyasada olması da beklentiler arasında.

Moto Edge S30 AnTutu large

Moto Edge S30 özellikleri neler?

Qualcomm Snapdragon 888+ işlemcisi ile desteklenecek Edge S30’da 12 GB’a kadar RAM, 512 GB’a kadar depolama alanı kullanıcılara sunulacak. 33W hızlı şarjı destekleyen Moto Edge S30’a güç verecek batarya kapasitesi ise 4.700mAh. Kutudan Android 11 işlem işletim sistemi ile çıkması beklenen Moto Edge S30’un Android 12 güncellemesi alması bekleniyor. Bu bakımdan başlangıçta olmasa da ilerleyen dönemlerde kullanıcılar yeni işletim sistemi deneyimini amiral gemisinde yaşayabilecek. 

Motorola, Moto G Power (2022) tanıttı

Şirketin bir sonraki paylaşımlarından birisi ise Moto G Power için oldu. Ocak ayında piyasaya sürülen bütçe modeli Moto G Power 2021 yerini alacak olan yeni modelde, online olarak yapılan paylaşımlar sayesinde tüm özellikler açığa çıktı. Akıllı telefon, 1600 × 720 piksel çözünürlüğe sahip IPS TFT ekranla piyasaya çıkacak ve 90 Hz yenileme hızını destekleyecek. MediaTek Helio G37 platformunun kullanıldığı modelde 4 GB RAM ile 64 GB depolama alanı yer alacak. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir