Motorola, önümüzdeki aylarda bir dizi yeni akıllı telefon için hazırlık yapıyor. Bu kapsamda şirketin çok heyecan veren modellerinden bir tanesi Motorola Edge 30 Ultra olacak. Yeni model, dünyanın ilk 200 MP kameralı akıllı telefonu olarak tanıtılacak. Ancak bu modelden önce sırada Motorola Edge 30 var. Bu model de bir ilk olacak. İlk Snapdragon 778G+ işlemciyi kullanacak olan Motorola Edge 30, böylece seriyi ilklerin serisi yapacak. Bu modeller özellikleri ile uzun zamandan beri akıllı telefon dünyasında konuşulurken şimdi bütçe segmentinde yeni bir modelin daha geliştirildiği görüldü. Motor E32 olarak adlandırılan yeni cihazda bazı detaylar ve render çalışmaları ortaya çıktı. 

Moto E32 tasarımı

Motor E32 tasarımda çok ciddi yenilikler bulunmuyor. Orta sınıf segmentteki diğer telefonları ile benzer bir şekilde tasarlanan E32, büyük çerçeveleri ve telefonun ön panelinde yer alan oldukça geniş selfie deliği ile dikkat çekiyor. Arkasında ise Motorola Edge 30 serisinden bazı esinlenmelerin yapıldığı görülüyor. Özellikle kamera kurulumları yeni seri ile benzetilmiş durumda.

moto
Moto E32 ön panel

Tasarımda dikkat çeken bir diğer detay ise kulaklık jakının yer almayacak olması. Altta bir mikrofon, tek hoparlör ızgarası ve Type C bağlantı noktasına sahip olan cihazda 3.5 milimetre kulaklık jakı da kaldırılmış durumda. Güç düğmesi ve ses açma-kapatma tuşları cihazın sağ tarafında konumlanırken sol tarafta SIM kart slotuna yer verilmiş durumda.

moto23
Moto E32 arka panel

Moto E32 özellikleri neler?

6.6 inçlik bir ekranın kullanılacağı cihazda Full HD plus çözünürlük desteklenecek. Şirket tarafından LCD kullanılmasına karar verildiği E32’de 12 nm üretim sürecine sahip eski MediaTek işlemci kullanılacak. Helio G85 ile kutudan çıkacak olan cihazda 5000 mAh kapasiteli batarya ve 10 watt hızlı şarj bulunuyor. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünü desteklerken ana kameraya 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro sensör eşlik edecek. Android 12 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan cihaz, fiyatlarıyla temel düzeyde telefon ihtiyacı bulunan kişilere hitap ediyor. Tanıtım sonrasında tüm özellikler kesinlik kazanacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir