Efsane dövüş oyunu Mortal Kombat serisinin yeni üyesi Mortal Kombat X‘in Türkçe Yaması yayınlandı. Bu Türkçe Yama ile birlikte oyunda bulunan ana menü, hikaye modu, ara kısımlar ve karakter hikayeleri gibi kısımları yüzde yüz Türkçe olarak oynayabilirsiniz. 

NetherRealm Studios‘un geliştirdiği ve serisinin 10. oyunu olarak karşımıza çıkan efsane dövüş oyunu Mortal Kombat X, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sunulmuştu. PC, PlayStation 4, XBox One, iOS ve Android platformlarında oynama şansı bulduğumuz oyunun şimdi de PC sürümüne özel Türkçe Yaması çıktı.

Yayınlanan bu yama sayesinde oyunda bulunan tek oyunculu Single Player modu tamamı Türkçe’ye çeviriliyor. Bunun yanı sıra ana menü, ara kısımlar, hikaye modu ve karakter hikayeleri tamamı Türkçe altyazılı olarak oynamak mümkün olacak. Şunu da belirtelim Türkçe yama sadece çok oyunculu Multiplayer modunda geçerli değil. 

Mortal Kompat X’i Türkçe olarak oynayabilmeniz için buradaki adresten yamayı indirmeniz, indirdiğiniz dosyayı da cihazınızda oyunun bulunduğu “Localization” bölümü içine taşımanız gerekiyor. Türkçe Yama, oyunun sadece PC versiyonu için geçerlidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir