Lonca tarafından aktarılan bilgilere göre, bu girişim modeli 1,7 milyon dolar değerinde yatırım aldı. Lonca’nın bu yatırım turu, 500 Emerging Europe liderliğinde gerçekleşti.

Toptan moda ticaretini dijitalleştirme hedefleyen Lonca, yatırım aldığını duyurdu. Tohum yatırım turu, 500 Emerging Europe liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, 500 Emerging Europe’un haricinde, Gorillas ,OEL Ventures, SaxeCap, The 22 Fund kurucuları Akın Kısakürek, Şükrü Dağdelen, Uğur Samut ve Kağan Sümer katılımıyla gerçekleşti.

Butikleri toptancı markalar ile fintech destekli olarak buluşturan Lonca, KOBİ’lerin Türkiye üzerinden dijital olarak toptan giyim satın almalarına yardımcı olmak amacıyla 2021 yılında kuruldu. Toptan satın alımları dijitalleştirmeyi hedefleyen Lonca, müşterilerine ülkelerarası ödeme ve kargo konusunda kolaylıklar sunuyor.

vfv 1600x900 1

Dünyanın birçok yerine gönderim sağlıyor

Kuzey Amerika, Avrupa, Avustralya, Orta Doğu ve Afrika dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerine gönderim gerçekleştiren Lonca’nın çalıştığı markalar arasında ise Robin, Sobe, Fame ve Etika gibi markalar yer alıyor. Lonca’nın platforma markaları eklemeden önce fabrikalarda detaylı bir inceleme gerçekleştirdiğini de ekleyelim.

Tedarikçi tabanını diğer toptan moda merkezlerine genişletmeyi hedefleyen Lonca, butiklerin ve tadarikçilerin ihtiyaç duyduğu tüm altyapıyı sağlayarak onların sadece müşterilerine odaklanmasını amaçlıyor. Lonca’nın bu girişim modelinin temel amacı ise Avrupa’nın toptan moda işletim sistemi olmak.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir