Mobil oyun geliştiricisi Gamevil Stuidos tarafından hazırlanan Darkness Reborn, heyecan ve maceranın bir an bile olsun eksik olmadığı son derece sürükleyici MMORPG türünde bir rol yapma oyunudur.

Ejderhalarla dolu fantastik bir dünyada geçen oyunda; ejderha şeytanın lanetlediği bir şövalyenin gazabından kurtulmaya çalışacaksınız. Çok oyunculu bir oynanışa sahip olan yapımda şövalye ile mücadele etmek için diğer oyuncularla birleşerek 3’e 3 mücadelelere girebileceğiniz gibi bölüm sonlarında karşınıza çıkacak olan Rift bosslara karşı da 6 kişilik ekip halinde saldırmanız gerekiyor.

Darkness Reborn

Zindan unsurlarının bolca kullanıldığı, tek kişilik modda size verilen görevleri yerine getirerek savaşçınızı geliştirebileceğiniz ve Rage modu ile de hız yönünden zirve yapabileceğiniz yapımda 2 TL ile 200 TL arasında değişen satın alma teklifleri yer alıyor.

Ücretsiz olarak Android veya iOS cihazınızda oynayabileceğiniz Darkness Reborn adlı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Darkness Reborn oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir