Çin merkezli başarılı akıllı cep telefon üreticisi Xiaomi, yeni nesil Android tabanlı olan işletim sistemi MIUI 13’ü yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yeni güncelleme ile daha konforlu bir hal alacak olan

Akıllı cep telefon sektörünün olmazsa olmaz isimlerinden Xiaomi, Android tabanlı olan yeni nesil işletim sistemi olan MIUI 13’ü kullanıcıların beğenisine sunmak adına hazırlıklara başladı. Güçlü özelliklerle gelmesi planlanan güncellemenin resmi duyurusu için sayılı gün kaldı. Bunun üzerine MIUI 13 alacak olan telefonlar ile ilgili yeni bilgiler de aktarıldı. 

11 8

MIUI 13 ile yenilecek telefonlar

Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere bakıldığında, MIUI güncellemesine sahip olacak olan ilk akıllı cep telefonlar Xiaomi ve Redmi cihazlarından Xiaomi 11 ve 11 Ultra, Redmi K40 Pro ve K40 Pro+ modelleri olacak. Aynı zamanda şaşırtıcı bir şekilde şirketin orta seviyeli akıllı cep telefonu Xiaomi 11 Youth Edition da güncellemeyi ilk alacak modellerden biri olarak adından söz ettiriyor. 

Elon Musk bu yıl için ödemeyeceği vergi miktarını açıkladı

Yeni işletim sistemi ile ilgili olarak tüm bilgilerin bu ayın son günlerinde Xiaomi tarafından açıklanması da beklenenler arasındadır. Bunun yanı sıra güncelleme alacak olan tüm akıllı cep telefon modelleri aktarılmamış olsa da şirketin POCO modelleri de olmak üzere pek çok akıllı telefona destek sağlanabilir. MIUI 13 ile ilgili olarak sessiz kalmayı tercih eden Xiaomi, söz konusu bu güncellemeyi ilk olarak Çin pazarında yayınlayacak ve daha sonrasında ise diğer bölgeler için de dağıtıma başlayacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir