MIJIA Smart Fish Tank, adlı akıllı akvaryum ile akvaryum temizlik işini ortadan kaldırıyor. Özellikle tatile gidilen günlerde akvaryum temizliğini yaparak, balıklarınızın sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlıyor. 

Hayatın her alanında yaşamı kolaylaştıran ürünlerle kendine özel bir kitle oluşturan Xiaomi, şimdide balık besleyen kişilere yönelik akıllı akvaryum geliştiriyor. MIJIA Smart Fish Tank ile evde olmadığınız dönemlerde de balıklarınızla ilgilenebilirsiniz. 

MIJIA Smart Fish Tank özellikleri ve fiyatı belli oldu

MIJIA Smart Fish Tank akıllı akvaryum, estetik özelliğiyle dikkat çekerken, kişilerin akvaryum bakımıyla daha az ilgilenmesini sağlıyor. Kullanıcılar, bu sayede zamandan ve enerjiden tasarruf edebiliyorlar. 16:9 görüntü oranı esas alınarak geliştirilen akvaryum 5 aşamalı arka filtresi sayesinde kendi kendini temizleme özelliği ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda su pompasının da kirlenmesinin önüne geçiyor. Bu sayede 6 aya kadar akvaryum temizleme durumunu ortadan kaldırıyorsunuz. 

24 tam renk LED ve 16 RGB aydınlatma farklı modlarla odanıza sıradışı bir görünüm sunuyor. MIJIA uygulaması ile su pompasının hızını ve yem verme aralığı ile miktarını da otomatik olarak kontrol edebilirsiniz. Bunun yanı sıra balığın cinsine uygun bir şekilde su akış hızını da otomatik bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Balıklar için önemli olan akvaryum sıcaklığını da sağ üst köşede görebilirsiniz. MIJIA Smart Fish Tank modeli 50$ fiyat etiketine sahiptir.

iPhone 14’ün Kaza Tespit Özelliği Sorun Yaratmaya Başladı!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir